BlogOntdek de verhalen
  Ga terug

NIEUW! Nu ook Namibië reizen met Footprint Travel

Namibië reizen - Sossusvle - Etosha - Fish River Canyon - Caprivi strip - Vic Falls

Hoera! Footprint Travel breidt uit met Nambië als nieuwe bestemming. Laat je betoveren door magisch Namibië.

Namibië | 24-10-2016
Kieke van Maarschalkerwaart

Footprint Travel breidt uit! Nambië is de nieuwste bestemming naast Zuid-Afrika, Indonesië, Thailand, Cambodja en Vietnam. Ook voor dit land zijn de reisprogramma's samengesteld vanuit het 'Go Fair. Go Local.' principe. De bouwstenen, extensies en excursies bieden je alle vrijheid om je eigen unieke reis samen te stellen. En heb je geen zin om te puzzelen, dan hebben we ook nu weer allerlei voorbeeld reizen voor 2 of 3 weken samengesteld.
 

Waarom is er gekozen om uit te breiden met reizen naar Namibië?

Bij de evaluatie van een Zuid-Afrika reis hoorden we vaak van onze reizigers: 'Jullie aanpak en expertise is ons heel erg goed bevallen. Kunnen we volgend jaar ook niet met jullie naar Namibië? Dat zette ons natuurlijk wel aan het denken. We zijn gaan kijken welke landen in zuidelijk Afrika de beste mogelijkheden bieden en bij onze aanpak passen.
 

Waarom de Namibië?

Namibië is een fantastische reisbestemming met heel veel verschillende mogelijkheden. Je kunt je eigen route volgen in een comfortabele huurauto en je slaapt in de mooiste en meest bijzondere accommodaties. Namibië biedt alles: indrukwekkende landschappen en authentieke stammen. De Namibië experts van Footprint Travel hebben veel reiservaring in Zuidelijk Afrika en delen deze kennis graag met jou. Zo kunnen ze je helpen bij een samenstellen van een reis waarbij je de rode duinen van Sossusvlei beklimt, op safari gaat in Etosha, een traditionele stam in Namibië een bezoek brengt, tussen de nijpaarden op de Okavango rivier kanoet en de Fish River Canyon bewondert. Ook combineer je makkelijk zee, woestijn en safari met elkaar voor de ultieme vakantie.
 

In combinatie met Botswana, Zambia of Zimbabwe.

Om een zo compleet mogelijk reis te kunnen aanbieden met highlights van Zuidelijk Afrika kun je je Namibië reis uitbreiden met een Big Five Safari in Botswana of de immense Victoria Falls op de grens van Zimbabwe en Zambia. Zo kan je in één rondreis alles Zuidelijk Afrika highlights combineren tot een geweldige reis.
 

Stel je eigen Namibië reis samen

Met de Namibië bouwstenen, extensies (verlengingen) en excursies stel je zelf je rondreis samen. Heb je geen zin om te puzzelen, kijk dan naar onze Namibië rondreizen. Ook de Namibië rondreizen kun je verder op maat aanpassen. 

 

Stel zelf je Namibië reis samen!

Tags: Namibië - Namibië 

Blogs over Namibië


Stel je reis samen
Beleef de aanraders van kenners
Ga van de gebaande paden
Maak écht contact met de locals
Laat je bestemming beter achter
Footprint Travel
Voordat je doorgaat...
Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website.
Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!

Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis?
Rondreizen Riksja Travel