Blog - Reisverslagen

Tips en adviezen van onze reisspecialisten

Wij reizen de wereld over op zoek naar de leukste plekjes voor onze duurzame reisorganisatie Footprint Travel. De leukste momenten zijn de contacten met de lokale bevolking, het ontdekken van plekjes waar het gros van de mensen niet komt en het proeven van exotische gerechten. Ons credo is: Go local, meet the world. Lees alle tips en adviezen van onze reisspecialisten en maak jouw reis uniek. Laat je inspireren! 
  

Sri Lanka. 19-08-2019
Sri Lanka is een groot eiland en heeft ruim 1500 km strand! Keuze te over dus aan prachtige stranden, sommige volledig verlaten, andere met een bloeiend nachtleven. Maar wat zijn nu de mooiste stranden in Sri Lanka? Footprint Travel zet ze voor je op een rijtje.

Dit moet je weten voordat je naar Sri Lanka gaat!

Sri Lanka. 19-02-2018

Sri Lanka is een ideale bestemming voor een onbezorgde reis. Dit heerlijke eiland heeft alles wat een reiziger zoekt: prachtige natuur, interessante cultuur en heerlijke stranden. Met een goede voorbereiding ga je zorgeloos op reis. Met handige tips!

De 4 beste bestemmingen voor een familiereis naar Indonesië

Indonesië. 12-02-2018

Een familiereis naar Indonesië: is dat wat voor ons gezin? Het belangrijkste is dat je een vakantie kiest die bij jullie past! WIj geven tips!

Van de gebaande paden in Bach Ma Nationaal Park

Vietnam. 05-02-2018

Tijdens het regenseizoen door de jungle van Vietnam...een gewaagd avontuur.

Mini Reisgids Zuid-Afrika : in 60 seconden op de hoogte!

Zuid-Afrika. 02-02-2018

Drukke baan en weinig tijd om je voor te bereiden? Lees jij je reisgids pas in het vliegtuig? In 60 seconden brengen we je up to speed over Zuid-Afrika. Knoop onderstaande in je oren en verbluf je reispartner met je kennis.

Welke verzekeringen zijn belangrijk als je op reis gaat

Thailand. 01-02-2018

Bij verre reizen vergeet men wel eens hoe belangrijk de juiste verzekeringen zijn. Het neemt veel zorgen weg als je van tevoren hier goed over nadenkt.

6 Must Do's voor de actieve reiziger in Indonesië

Indonesië. 22-01-2018

Houd je van actief bezig zijn op je vakantie? Zet deze top 6 op je wensenlijstje!

79 - 84 van 408 blogs