Blog - Reisverslagen

Tips en adviezen van onze reisspecialisten

Wij reizen de wereld over op zoek naar de leukste plekjes voor onze duurzame reisorganisatie Footprint Travel. De leukste momenten zijn de contacten met de lokale bevolking, het ontdekken van plekjes waar het gros van de mensen niet komt en het proeven van exotische gerechten. Ons credo is: Go local, meet the world. Lees alle tips en adviezen van onze reisspecialisten en maak jouw reis uniek. Laat je inspireren! 
  

Suriname | 17-02-2020
In Suriname zijn een aantal diep in de jungle gelegen lodges waar je alleen naartoe kunt vliegen. De activiteiten daar doe je samen met andere reizigers (join-in). Dat kan heel gezellig zijn. Maar sommige reizigers willen de activiteiten juist met hun eigen reisgezelschap ondernemen. Ook dan zijn er mogelijkheden in het binnenland, waar je met de auto naartoe kunt. Zo bepaal je helemaal je eigen programma. Wat zijn de mogelijkheden als je liever als koppel of als gezin een privé rondreis wilt maken? We zetten onze tips op een rijtje.

Schaamuitjes. Dit kan écht NIET op reis.

Cambodja | 06-01-2020

Opeens was het er: vliegschaamte. Een woord dat veelvuldig viel als het over vakanties ging. Maar er zijn ook excursies die echt niet meer kunnen op reis. Schaamuitjes dus. Met welke excursie verhalen je écht niet op feestjes aan kunt komen, zetten we voor je op een rijtje. Als je deze excursies doet, moet je je echt in een hoekje gaan zitten schamen… Want dit kan écht niet meer! Maar we vertellen je ook over welke excursies je wel trots kunt vertellen bij thuiskomst!

Wil jij met jouw gezin op vakantie avontuur in Azië in 2020?

Indonesië | 31-12-2019

Wil je met de kids samen de wereld verkennen en een keertje verder dan Europa op vakantie? Moet het wel betaalbaar en binnen het budget, want vliegen in de vakantieperiode is niet goedkoop? Check deze gave familietrips is Azië en onze extra tips om er een onvergetelijk familieavontuur van te maken.

Footprint travel wenst je een grensverleggend 2020!

Zuid-Afrika | 24-12-2019

We tellen af naar 2020, een jaar vol nieuwe reisbestemmingen en grensverleggende ervaringen. Ferry en Paulien gaan in juni naar Costa Rica om onze nieuwe reisbestemming helemaal uit te pluizen en mooie reisroutes te verzinnen. Kieke heeft plannen voor Madagaskar en Noorwegen. Karin gaat op zoek naar de leukste plekjes in Kalimantan (Borneo), Java en Bali in Indonesië. Denise reist met haar gezin door Iran en Kazachstan. Tania gaat op familiebezoek in Suriname. En Judith en Mark gaan op reis in Afrika.

Dit zijn de meest gelezen reisblogs van 2019!

Namibië | 22-12-2019

Nieuw jaar, nieuwe reisplannen. Waar ga jij naar toe in 2020? Laat je met de Top 2000 op de achtergrond, inspireren met onze best gelezen reisblogs van het afgelopen jaar.

9 unieke plekken in Thailand

Thailand | 16-12-2019

De 9 mooiste plekken in Thailand waarvan je niet wist dat je er naartoe wilde. Sla een andere weg in en ontdek meer van Thailand.

12 Goede redenen om Colombo op te nemen in je Sri Lanka reis

Sri Lanka | 09-12-2019

De meeste reizigers slaan Colombo over op een Sri Lanka reis. Het is geen stad waar je al rond slenterend vanzelf tegen de bezienswaardigheden aanloopt. Maar met een goed plan, valt er in Colombo veel moois te ontdekken!

7 - 12 van 437 blogs