Blog - Reisverslagen

Tips en adviezen van onze reisspecialisten

Wij reizen de wereld over op zoek naar de leukste plekjes voor onze duurzame reisorganisatie Footprint Travel. De leukste momenten zijn de contacten met de lokale bevolking, het ontdekken van plekjes waar het gros van de mensen niet komt en het proeven van exotische gerechten. Ons credo is: Go local, meet the world. Lees alle tips en adviezen van onze reisspecialisten en maak jouw reis uniek. Laat je inspireren! 
  

Namibië | 28-07-2020
De 3 belangrijkste nationaal parken van Namibië mogen aan geen enkele Namibië vakantie ontbreken. We vertellen je wat Sossusvlei met Deadvlei, Etosha Nationaal Park en de Fish River Canyon in het zuiden zo bijzonder maakt en hoe je de 'grote 3 van Namibië' op zijn mooist ziet en fotografeert, zodat je op het juiste moment op de juiste plaats bent.

Adrenaline kick: Adventure activiteiten in Namibië en Victoria Falls!

Namibië | 28-08-2017

Zoek jij een onvergetelijk avontuur tijdens je vakantie door Namibië en de Victoria Watervallen? Adrenaline factor varieert van bloedstollende bungyjump tot prachtig zweven boven de rode duinen!

9 verrassende adresjes die je absoluut móet bezoeken als je naar Cambodja gaat!

Cambodja | 21-08-2017

Cambodja is zoveel meer dan alleen Angkor Wat. We hebben 9 bijzondere adresjes gevonden die je zeker niet mag overslaan!

Need to know! Spoedcursus exotische Indonesische vruchten

Indonesië | 14-08-2017

Zuurzak, slangenvrucht of drakenfruit: heb je enig idee wat het is? Met deze spoedcursus exotische vruchten weet je wat je zeker eens moet proeven in Indonesië.

10 verdraaid goede redenen om NIET naar Thailand te gaan

Thailand | 07-08-2017

Lastig om te kiezen waar je naar toe gaat op vakantie? Wij geven je 10 verdraaid goede redenen om NIET naar Thailand te gaan.

Thank god it’s Braaiday! Alles wat je moet weten over de Zuid-Afrikaanse BBQ!

Zuid-Afrika | 31-07-2017

Ga je op reis naar Zuid-Afrika, dan is het een Must met een hoofdletter M om een keer te braaien. Wij geven je tips!

8 Must-sees in Paramaribo die je niet mag missen!

Suriname | 24-07-2017

In het gezellige Paramaribo is genoeg te zien en te doen! Zet deze 10 bezienswaardigheden op je lijstje!

163 - 168 van 457 blogs