Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →

Blog - Reisverslagen

Tips en adviezen van onze reisspecialisten

Wij reizen de wereld over op zoek naar de leukste plekjes voor onze duurzame reisorganisatie Footprint Travel. De leukste momenten zijn de contacten met de lokale bevolking, het ontdekken van plekjes waar het gros van de mensen niet komt en het proeven van exotische gerechten. Ons credo is: Go local, meet the world. Lees alle tips en adviezen van onze reisspecialisten en maak jouw reis uniek. Laat je inspireren! 
  

Namibië | 28-07-2020
De 3 belangrijkste nationaal parken van Namibië mogen aan geen enkele Namibië vakantie ontbreken. We vertellen je wat Sossusvlei met Deadvlei, Etosha Nationaal Park en de Fish River Canyon in het zuiden zo bijzonder maakt en hoe je de 'grote 3 van Namibië' op zijn mooist ziet en fotografeert, zodat je op het juiste moment op de juiste plaats bent.

Mis het niet: Tips van reisprofs voor bijzondere reiservaringen!

Zuid-Afrika | 02-01-2017

De reisprofs van Footprint Travel zetten hun meest bijzondere reiservaringen voor je op een rijtje. Dit hadden zij niet willen missen! Doe er je voordeel mee!

Boek voor 30 april je reis en ontvang €50,- Footprint Friends korting!

Indonesië | 01-01-2017

Voor trouwe Footprint-traveller hebben we nu tijdelijk een Footprint Friends actie!

Heb jij het gemist? Dit waren de 16 beste reisblogs van 2016!

Zuid-Afrika | 27-12-2016

De reisprofs van Footprint Travel delen hun reisgeheimen, handige reistips en beste adresjes met jou. We zetten de 16 best gelezen blogs van 2016 voor je op een rijtje.

Footprint travel wenst je een reislustig 2017

Indonesië | 20-12-2016

We wensen je een een reislustig 2017, vol mooie ontmoetingen, spannende avonturen en onvergetelijke momenten.

Vermijd deze 8 culturele blunders in Indonesië! En 8 tips hoe het wel moet!

Indonesië | 19-12-2016

Wil je geen flater slaan in Indonesië? Dit is een lijstje van de vaakst voorkomende culturele blunders met tips hoe je die kunt voorkomen.

Olifant valt dood neer in Angkor Wat. Wat doe jij op reis?

Cambodja | 12-12-2016

In Mondulkiri ontdekken we Elephant Valley Project. Hier kunnen werkolifanten genieten van een welverdiend pensioen. Kom jij ook langs bij de olifanten?

211 - 216 van 457 blogs