Blog - Reisverslagen

Tips en adviezen van onze reisspecialisten

Wij reizen de wereld over op zoek naar de leukste plekjes voor onze duurzame reisorganisatie Footprint Travel. De leukste momenten zijn de contacten met de lokale bevolking, het ontdekken van plekjes waar het gros van de mensen niet komt en het proeven van exotische gerechten. Ons credo is: Go local, meet the world. Lees alle tips en adviezen van onze reisspecialisten en maak jouw reis uniek. Laat je inspireren! 
  

Namibië | 28-07-2020
De 3 belangrijkste nationaal parken van Namibië mogen aan geen enkele Namibië vakantie ontbreken. We vertellen je wat Sossusvlei met Deadvlei, Etosha Nationaal Park en de Fish River Canyon in het zuiden zo bijzonder maakt en hoe je de 'grote 3 van Namibië' op zijn mooist ziet en fotografeert, zodat je op het juiste moment op de juiste plaats bent.

Winnaar Reisreporter Johannesburg bekend!

Zuid-Afrika | 07-10-2015

Rik Jongenelen en Chris König zijn de winnaars van de Reisreporter wedstrijd georganiseerd door Footprint Travel in samenwerking met South African Tourism. Gelukkige winnaars Rik en Chris winnen als reisbloggers een trip naar Johannesburg, Pretoria en gaan op Big Five safari in Waterberg.

Foute vakanties: olifantenritjes en foto’s met tijgers

Indonesië | 05-10-2015

Om in de toekomst te kunnen blijven genieten van overweldigend mooie reisbestemmingen, is het belangrijk dat je weet wat je zeer zeker wel én absoluut niet op reis zou moeten doen. Bekijk onze tips!

7 redenen om met het hele gezin naar Vietnam te gaan

Vietnam | 28-09-2015

Met je kind(eren) op reis, avonturen beleven, nieuwe exotische culturen ontdekken en 'andere' mensen ontmoeten?! Vietnam is een ideaal land om met je gezin naar toe te gaan. Hike door de bergen, vaar op een houten jonk, stap in een riksja en vermaak je aan het strand.

Zuid-Afrika: Duik in de bijzondere geschiedenis van onze Nederlandse voorvaderen

Zuid-Afrika | 21-09-2015

De geschiedenis van Zuid-Afrika is nauw verweven met die van de Nederlandse. Lees hier over de plekken in Zuid-Afrika waar je die geschiedenis zelf kunt ervaren.

Cambodja reisexperts Denise en Paulien geven hun beste reistips Cambodja

Cambodja | 21-09-2015

Reisexperts Denise Roze en Paulien van der Geest keerden Cambodja binnenste buiten op zoek naar de leukste plekjes om te slapen en de leukste dingen om te doen. De dames delen nu al hun reistips met jou!

7 tips van de locals om ‘t hippe Johannesburg écht te leren kennen

Zuid-Afrika | 14-09-2015

Ga op pad met deze 7 tips van de locals en leer ‘t hippe Johannesburg écht kennen!

277 - 282 van 457 blogs