Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
BlogOntdek de verhalen
  Ga terug

NIEUW! Nu ook Suriname reizen met Footprint Travel

Suriname reizen - Suriname specialist - Reisadvies Suriname - Paramaribo -

We zijn supertrots op onze nieuwe reisbestemming Suriname!

Suriname | 22-01-2017
Anne van Staalduinen

We zijn supertrots op onze nieuwe reisbestemming Suriname! Samen met Footprint Travel kun je nu ook op avontuur door Suriname; het land van roti en pindasoep; van oneindige jungle en watervallen; van kleurrijke markten en mensen; het land van van Ruud Gullit én van je buurman om de hoek!

Go Fair. Go Local

Ook voor Suriname zijn de programma's samengesteld vanuit het Go Fair. Go Local. principe. De bouwstenen, extensies (verlengingen) en excursies bieden je alle vrijheid om je eigen unieke reis samen te stellen.  En heb je geen zin om te puzzelen, dan hebben we ook nu weer allerlei voorbeeldreizen voor 2 of 3 weken samengesteld.
 
 

Waarom kiest Footprint Travel voor Suriname?

Paulien van der Geest, eigenaar en programmamanager van Footprint Travel: "Suriname als nieuwe bestemming komt voort uit onze interesse voor landen met een lange historische connectie met Nederland. Eerder verdiepten we ons in Indonesië en Zuid-Afrika, maar natuurlijk mag Suriname dan ook niet ontbreken. Daarnaast heeft Suriname natuurlijk een overweldigende natuur, interessante inheemse bevolkingsgroepen en niet te vergeten, heel erg lekker eten! Tel daar ook nog eens vriendelijke en gastvrije Surinamers bij op, en je hebt alle ingrediënten voor een top reis!"
 
 

Wat maakt Suriname tot zo’n leuke vakantie bestemming?

Vaar in een korjaal, slaap in traditionele marrondorpjes, vaar tussen de vogels op het Bigi Pan en ontmoet inheemse indianen in de jungle. Dat is Suriname! Het kleinste land van Zuid-Amerika is een smeltkroes van bevolkingsgroepen, religies, talen en keukens. Tachtig procent van het land bestaat uit ongerept oerwoud en is perfect om bijzondere dieren te spotten. De diversiteit in natuur en cultuur zijn eindeloos en dat maakt een rondreis door Suriname tot een onvergetelijk avontuur. Tania, onze Suriname reisexpert, is geboren en getogen in Paramaribo en kent het land op haar duimpje. Laat je inspireren door haar tips en ontdek zelf binnenkort de schoonheid van Suriname.  
 
 

In combinatie met Guyana

Combineer alle ‘must sees’ van Suriname én Guyana in een van onze rondreizen! Van ‘s werelds grootste one-drop waterval in Guyana, tot indianen en wildlife in het Surinaamse regenwoud; dit is de ideale route als je niets wilt missen!
 
 

Stel je eigen Suriname reis samen

Met de Suriname bouwstenen, extensies (verlengingen) en excursies stel je zelf je rondreis samen. Heb je geen zin om te puzzelen, kijk dan naar onze rondreizen. Ook de Suriname rondreizen kun je verder op maat aanpassen.
 
 

Vraag nu vrijblijvend een reisvoorstel aan

Tags: Suriname specialist - Reisadvies Suriname - Suriname reizen - Suriname specialist - Reisadvies Suriname - Suriname reizen 

Blogs over Suriname


Stel je reis samen
Beleef de aanraders van kenners
Ga van de gebaande paden
Maak écht contact met de locals
Laat je bestemming beter achter