Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
BlogOntdek de verhalen
  Ga terug

NIEUW! Thailand en Cambodja reizen bij Footprint Travel

Thailand reizen - Cambodja reizen - Bangkok - Angkor Wat

Vanaf 1 november breidt Footprint Travel, specialist voor reizen naar Indonesië en Zuid-Afrika, haar reizen uit met Thailand en Cambodja. Ook voor deze landen zijn de programma's samengesteld vanuit het Go Fair. Go Local. principe. Ga slapen bij de vissers op het Tonlé Sap Meer in Cambodja, of ga koken bij Mina thuis op een eilandje in Zuid-Thailand. De bouwstenen, extensies en excursies bieden je alle vrijheid om je eigen unieke reis samen te stellen. En heb je geen zin om te puzzelen, dan hebben we ook nu weer allerlei voorbeeldreizen voor 2 of 3 weken samengesteld.

Thailand | 04-11-2014
Paulien van der Geest

Vanaf 1 november breidt Footprint Travel, specialist voor reizen naar Indonesië en Zuid-Afrika, haar reizen uit met Thailand en Cambodja.  Ook voor deze landen zijn de programma's samengesteld vanuit het Go Fair. Go Local. principe. De bouwstenen, extensies (verlengingen) en excursies bieden je alle vrijheid om je eigen unieke reis samen te stellen.  En heb je geen zin om te puzzelen, dan hebben we ook nu weer allerlei voorbeeld reizen voor 2 of 3 weken samengesteld.
 

Waarom is er gekozen om uit te breiden met reizen naar Thailand en Cambodja?

Bij de evaluatie van een Indonesië reis hoorden we vaak van onze reizigers: 'Jullie aanpak is ons heel erg goed bevallen. Wat jammer dat we volgend jaar niet ook met jullie naar Thailand of een ander land in Zuidoost-Azië kunnen.' Dat zette ons natuurlijk wel aan het denken. We zijn gaan kijken welke landen in Zuidoost-Azië de beste mogelijkheden bieden en bij onze aanpak passen.
 
 

Waarom de combinatie Thailand en Cambodja?

Thailand is een geliefde vakantiebestemming van Nederlandse reizigers. Niet zo gek, want het biedt een enorme variatie, waardoor iedereen een vakantie naar zijn zin kan samenstellen. Natuur, cultuur en strand: Thailand heeft het allemaal. Buurland Cambodja is echter ook ontzettend mooi en leuk, maar veel minder bekend onder Nederlandse vakantiegangers. Zonde! De beroemde tempels van Angkor moet je eens in je leven bezocht hebben.
 
 

Kunnen we van reizen in Thailand en Cambodja hetzelfde verwachten als in Indonesië?

Ook in Thailand en Cambodja bieden we bijzondere ervaringen en ontmoetingen bij de lokale bevolking. Go Fair, Go Local blijft ook hier ons leidende principe. Blijf bijvoorbeeld in Cambodja slapen bij vissers thuis in hun huis op stelten aan het Tonlé Sap Meer. Of ga in Thailand koken met Mina op een klein eilandje in de buurt van Phuket.  
 
 

Hoe zit het met de bekende hoogtepunten?

Net als de Borobodur in Indonesië is het ook bij Angkor Wat in Cambodja een drukte van belang. Wij nemen je op het juiste moment mee naar de juiste plek. Zodat jij niet tussen de mensenmenigte staat, maar de tempels in alle rust kunt bekijken en fotograferen. De hoogtepunten, maar dan net even anders dan anderen.  
 
 

Jullie kleinschaligheid en expertise bevalt me. Hoe zorgen jullie dat je een specialist blijft?

Over dit punt hebben we heel lang nagedacht. Enerzijds zochten we een nieuwe uitdaging, anderzijds wilden we absoluut experts blijven. Juist hierin onderscheiden we ons van andere reisorganisaties. Om die reden is Denise Roze degene die zich tot in alle details verdiept in dit hele nieuwe gebied en op zoek gaat naar alle nieuwtjes. Maar ze doet dit zeker niet alleen. Ze wordt hierin bijgestaan door onze andere professionele reizigers. Juist omdat we allemaal Thailand en Cambodja goed kennen, was dit een logisch uitbreiding voor ons. En wees gerust, ons team is nog steeds op de vingers van je hand te tellen. Bij ons krijg je persoonlijke aandacht!
 

Wat kunnen we nog meer verwachten?

We zijn ook druk bezig met het ontwikkelen van reizen naar Vietnam. In december hopen we ook deze Vietnam reizen te kunnen bieden. Cambodja gaan we nog verder ontwikkelen, het land heeft zoveel te bieden. We zijn er echt een beetje verliefd op geworden. In het voorjaar komen we met meer bouwstenen, interessant voor mensen die 3 of 4 weken in Cambodja willen reizen. 
 
 

Vraag nu vrijblijvend een reisvoorstel aan

Tags: Thailand - Cambodja - Thailand - Cambodja

Thailand reizen - 

Blogs over Thailand


Stel je reis samen
Beleef de aanraders van kenners
Ga van de gebaande paden
Maak écht contact met de locals
Laat je bestemming beter achter