Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
BlogOntdek de verhalen
  Ga terug

NIEUW! Nu ook Vietnam reizen met Footprint Travel

Vietnam reizen - Ho Chi Minh City - Hanoi - Halong Bay - Sapa - Hue - Hoi An - Whale Island - Phu Quoc

Hiep hoi! Je kunt nu ook met Footprint Travel Vietnam ontdekken! Onze eigen Miss Saigon Denise Roze stelde de reizen samen. Denise woont in Saigon en vond het heerlijk haar nieuwe land van noord tot zuid uit te pluizen en haar reisgeheimen met de reizigers van Footprint Travel te delen. Sttt, niet verder vertellen!

Vietnam | 04-01-2015
Paulien van der Geest

Hiep hoi! Je kunt nu ook Vietnam ontdekken met Footprint Travel! Onze eigen Miss Saigon Denise Roze stelde de reizen samen. Denise woont in Saigon en vond het heerlijk haar nieuwe land van noord tot zuid uit te pluizen en haar reisgeheimen met de reizigers van Footprint Travel te delen. In Vietnam reizen is volgens Denise één grote ontdekkingstocht.
 

Hanoi, Halong Bay en Sapa

In het noorden ontdek je traditioneel Hanoi op de fiets of maak je een stadswandeling.  Vaar door magisch Halong Bay, UNESCO erfgoed en uitgeroepen tot 1 van de nieuwe 7 Wonders of Nature.
Maak een trekking rond Sapa, maar –belangrijk- ga van het gebaande pad, zodat je nog authentieke culturen ontdekt!
 
 

Hué en Hoi An

In centraal Vietnam komt de keizerstad Hué tot leven en leer je Vietnamees koken in stijlvol Hoi An. Tip: hike door ongerept groen Bach Ma National Park, iets wat maar weinig toeristen kennen.
Idyllisch Whale Island is perfect voor totale ontspanning aan het strand.
 
 

Saigon en Phu Quoc eiland

Go Local in Saigon en maak een Foodtour achterop de brommer bij studenten. Te leuk! De Cu Chi tunnels brengen Vietnam's oorlogverleden heel dichtbij en mag je eigenlijk niet missen. Een ideaal einde van je Vietnam vakantie is relaxen op Phu Quoc eiland.
 
 

Stel je eigen Vietnam reis samen

Met de Vietnam bouwstenen, extensies (verlengingen) en excursies stel je zelf je rondreis samen. Heb je geen zin om te puzzelen, kijk dan naar onze rondreizen. Ook de Vietnam rondreizen kun je verder op maat aanpassen. 
 

Stel zelf je Vietnam reis samen!

Tags: Vietnam - Vietnam

Vietnam reizen - 

Blogs over Vietnam


Stel je reis samen
Beleef de aanraders van kenners
Ga van de gebaande paden
Maak écht contact met de locals
Laat je bestemming beter achter