Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →

Vliegtickets Cambodja

Uiteraard kunnen wij de internationale vliegtickets Cambodja voor je regelen. In ons ticketsysteem hebben wij toegang tot alle goedkope tickets Cambodja, van alle vliegmaatschappijen op Cambodja.
De voordelen indien wij je tickets Cambodja boeken:
  • Wij kunnen de goedkope tickets Cambodja voor je vergelijken.
  • Wij kunnen de snelste reistijd (‘vliegtijd’) Cambodja vergelijken. We houden dus rekening met de overstaptijd. Zo kom je tot de beste keuze.
  • Je reis in Cambodja wordt goed afgestemd met je vliegticket naar Phnom Penh.
  • Als reisbureau Cambodja kunnen we een optie voor je nemen. Je hebt dus nog even tijd om thuis te overleggen, zonder het risico dat die mooie aanbieding weg is. Pas als jij akkoord geeft en betaalt, wordt de boeking definitief.
  • Je hoeft niet je creditcard gegevens online achter te laten. Je kunt het geld via je eigen bank naar ons overmaken. Betrouwbaar en veilig.
  • Wij rekenen slechts €20, - per ticket aan reserveringskosten, met een maximum van €40 per boeking.
 

Tips voor goedkope tickets Cambodja

Wees er zo vroeg mogelijk bij: zeker in het hoogseizoen (juli/augustus) zijn de goedkopere vluchten en klassen al vroeg volgeboekt. Veel accommodaties zijn dan volgeboekt of duurder en het is overal druk. Ook rond een aantal feestdagen in Cambodja kan het veel drukker zijn en raken ook bijvoorbeeld hotels volgeboekt.
Buiten het hoogseizoen heb je meer kans op de goedkoopste tickets naar Phnom Penh en Siem Reap. Voorjaar en najaar zijn ook prima tijden om in Cambodja te reizen. Lees meer onder Beste Reistijd.
Een iets langere reistijd, doordat je een extra tussenlanding maakt, kan een goedkoop ticket opleveren. Bedenk wat belangrijk voor jou is: tijd of geld?
 

Vliegmaatschappijen Cambodja en reistijd

Er zijn geen rechtstreekse vluchten vanaf Amsterdam naar de hoofdstad van Cambodja, Phnom Penh. Minimaal een overstap is daarom nodig om er te geraken, soms zelfs twee. Hierdoor loopt de totale reistijd natuurlijk op. De snelste route duurt 14 uur. De meeste maatschappijen maken een tussenlanding op een grote overstaplocatie of op hun thuisbasis zoals Bangkok, Kuala Lumpur of Hong Kong. Door een overstap wordt de totale reistijd uiteraard verlengd. Soms is het zelfs nog goedkoper om ietsje langer wacht voor je tweede vlucht. Als je van het type bent: mijn reis begint zodra ik de voordeur achter me dicht trek, is die tijd best een prettige onderbreking om even koffie te gaan drinken en de benen te strekken. 
 
Wil je jouw vakantie laten starten in Siem Reap, van waar je Angkor Wat kunt bezoeken, dan kun je daar natuurlijk ook heen vliegen. Helaas is er ook hiervoor geen directe verbinding. De meeste overstaps vinden plaats in Bangkok. Hoewel Siem Reap ietsje dichterbij ligt, is de totale reistijd met het vliegtuig waarschijnlijk langer, houdt rekening met minimaal 16 uur.
 

Lokale vluchten 

Voor sommige rondreizen zijn lokale vluchten nodig. Denk hierbij aan een combinatiereis van Cambodja en Vietnam. Het beste is om deze lokale vluchten direct bij je internationale ticket te regelen. Ook wij kunnen dat voor je doen. We raden aan deze tickets door ons te laten boeken tegelijkertijd met de rest van de boeking. Zeker wanneer je aansluitende bouwstenen hebt, is het aan te raden de binnenlandse vluchten aan ons over te laten.
 

Luchthavenbelasting Cambodja

De luchthavenbelasting is in Cambodja al in de ticketprijs berekend.
 
Stel je reis samen
Beleef de aanraders van kenners
Ga van de gebaande paden
Maak écht contact met de locals
Laat je bestemming beter achter