Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Corien - 04-12-2017
Cijfer voor deze reis: 8 van 10


Avontuurlijke, soms wat zware, reis naar toplocaties als Angkor, Mondulkiri, Chi Phat en Koh Rong Samloem.
 
Angkor was geweldig. Kan hier best nog een keer heen om een paar dagen rond te dwalen. Het eten in 'Haven' was top. Phnom Penh als stad was niet zo mooi, maar de tour naar de markten was leuk. Bearcare tour (zelf geboekt) superleuk. 
Mondulkiri, het landschap is prachtig en Elephant Valley is een mooie excursie. Een beter hotel zou hier echter wel fijn zijn. ​Releasecenter bij Chi Phat was een hele belevenis om er te komen. Prachtige ligging. Er was echter niet zo veel te doen. Ik zou aanraden maximaal 2 dagen te verblijven.

De accommodaties in Siem Reap en Phnom Penh waren prima. In de de wat meer avontuurlijke modules waren de accommodaties minder goed. Dat viel toch tegen. Dat is jammer, want als je uit de jungle komt is het wel fijn om even bij te komen in een goede of tamelijk goede kamer. Ook de beesten in deze accommodaties waren we wel zat op den duur. De ligging van Lazy beach op Koh Rong Samloem was wel top!

Matige informatie voorziening van de kant van de lokale agent. Informatie en tickets kwamen in delen. Pick ups waren niet vlekkeloos, maar ook een keer verkeerd afgezet door chauffeur. We hebben wel genoten van de lokale gidsen. Deze waren prima en superlief.