Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Marja Janse - 01-11-2016
Cijfer voor deze reis: 8 van 10


Het was een bijzondere reis, waar we in de toekomst met veel plezier aan terug denken! Het bezoek aan Angkor Wat is beslist een grote aanrader. Het Elephant Valley Project in Mondulkiri moet je geweest zijn, alleen al om te zien wat voor goed werk daar wordt gedaan. 
 
De kookles in Pnomh Penh was geweldig, een heerlijke dag gehad, veel geleerd, en lekker gegeten. Door verschillende fietstochten zie je Cambodja op een andere manier. 
De fietstochten bij Kampot en Battambang waren erg goed georganiseerd. De fietstocht die we hadden op het eiland bij Kratie die viel wat tegen. ​

De organisatie was fantastisch, alleen de eerste dag waren we niet bekend bij het hotel. Gelukkig kwam de lokaal agent al snel met alle vouchers en de reisinformatie. 
We vonden de variatie in de accommodaties prima, maar sommige lagen wel heel erg afgelegen. Sarencen Bay Resort op Koh Rong Samloem was geweldig met prima personeel.