Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Wieger Verzijl - 11-08-2016
Cijfer voor deze reis: 8 van 10


De organisatie van onze trip naar Cambodja was uitstekend en kende geen verrassingen.
Angkor Wat, de Killing Fields en de Tuol Sleng gevangenis waren zeer indrukwekkend. Ook de fietstocht in Kampot mag je absoluut niet missen. De familie waar we verbleven op het Tonle Sap meer heeft op ons een onuitwisbare indruk achtergelaten.
 
Wij raden eigenlijk alle excursies aan! Bij de highlights weet je dat het super wordt, maar met name de excursie over de Khmer Rouge hakte er emotioneel gezien behoorlijk in. De tweedaagse trip naar het Tonle Sap meer is grandioos, even weer voelen hoe goed we het hebben. Onze gids daar was geweldig. Onderweg ook nog gevoetbald met schoolkinderen. En we hebben een gastles Engels gegeven op een school waar onze gids ook directeur van is! Toppie. De boottocht in Kampot was íets minder omdat ons boot niet schoon was. De fietstocht in Kampot was wel weer geweldig. 
 
Bijna alle accommodaties waren zoals gedacht of zelfs beter. De hotels in Siem Reap en Phnom Penh waren prima. Het eenvoudige verblijf bij de familie op het Tonle Sap meer was geweldig!


Cambodja reizen - Cambodja: monnik in Angkor WatCambodja reizen - Cambodja reizen: Engelse les geven op een schoolCambodja reizen - Cambodja reizen: monniken in Phnom Penh met hun bedelnapCambodja reizen - Cambodja: fietstocht in Kampot