Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Nicole Verbeek - 19-02-2018
Cijfer voor deze reis: 8 van 10


Wij kijken terug op een geslaagde vakantie, mooie en indrukwekkende dingen gezien. De combinatie iets doen en rust was goed in balans, ook waren we zeer onder de indruk van de vriendelijkheid van de Cambodjanen.
 
We hebben de rondreis Cambodja klassieke hoogtepunten gedaan met als extra excursie de Killing Fields en de Tuol Sleng gevangenis. Alles was tot in de puntjes geregeld, ook fijn dat je altijd op een lokale agent terug kunt vallen. We vonden de bevolking erg vriendelijk en behulpzaam. De zonsopgang bij de Angkor Wat was zeer de moeite waard. De Killing Fields en de gevangenis waren zeer indrukwekkend en moet je toch eigenlijk wel gezien hebben. Wat was het bijzonder om bij de homestay te mogen slapen, zo dichtbij wat er allemaal gebeurt in zo'n dorp op het water, heel bijzonder. En op het eind afsluiten op een tropisch eiland is ook zeer de moeite waard.

We waren zeer tevreden over de accommodaties, ze zaten allemaal op een goede locatie en toch een relaxte sfeer. De White beach bungalow (op Koh Rong) vonden wij erg leuk maar of die voor alle reizigers geschikt is vragen wij ons af. Hij zat echt op het backpackers eiland en wij waren zo'n beetje de oudste (we zijn 46 en 48). Wij konden deze sfeer wel waarderen. De accommodatie zat op een geweldig stuk strand en met een goed restaurant en als bijna enige tafeltjes aan zee.

Informatie voorziening was compleet en zorgvuldig samengesteld. Eerste contact met de lokale organisatie was prettig. Het is ook goed dat de mogelijkheid bestaat om contact te hebben met de lokale agent. De contacten met chauffeurs en gidsen liepen verder prima, altijd mooi op tijd. En ook eigen initiatief. 
 


Cambodja reizen - Cambodja reizen - Cambodja reizen - Cambodja reizen - Cambodja reizen - Cambodja reizen - Cambodja reizen -