Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Ilse Hessels - 21-08-2017
Cijfer voor deze reis: 9 van 10


Kortweg een geweldige reis met geweldige ervaringen! Het contact met de ontwapenende en vriendelijke mensen is het mooiste geweest van deze reis: als je een fietstour maakt over het platteland kun je zo naar binnen lopen bij families en familiebedrijfjes, zonder dat ze wat (commercieels) van je verwachten. Ze vinden het echt leuk als je langs komt en je leert hoe het dagelijkse leven in Cambodja is.
 
Activiteiten
We hebben 2x een fietstocht met Butterfly tours gedaan: zeer aan te raden. De studenten die je rond rijden spreken goed Engels, maar het leuke is dat ze vaak zelf van het platteland komen en je dus kunnen uitleggen hoe alles in het dagelijks leven echt gaat. Gewoon naar binnen kunnen lopen bij allerlei families en bedrijfjes zonder dat daar commercieel iets van je verwacht wordt is geweldig en zal je in Thailand waarschijnlijk al niet (meer) makkelijk meemaken.
 
Overnachtingen
De accommodaties waren zeer goed. De kamers in Phnom Penh (Kabiki) waren wel wat klein, voor de rest geen klachten. De hotels Rikitikitavi (Kampot) en Bambu (Battambang) sprongen er uit met zeer mooie kamers, maar vooral ook door het betrokken en oprecht vriendelijke personeel!

Organisatie
Alles was perfect geregeld, en gidsen waren altijd (ruimschoots) op tijd. Slechts een keer ging het fout bij de boottocht in Kampot, maar dat werd netjes opgelost.

 


Cambodja reizen -