Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Desirée van Dijk-Schulkes - 14-11-2016
Cijfer voor deze reis: 9 van 10


De diverse excursies waren leerzaam en interessant, prettig om de eerste week te worden 'begeleid' op je zoektocht door een vreemd land. De kwaliteit hing af van de gids die we hadden; in Phnom Penh was de gids minder enthousiast en bevlogen dan onze gids bij de Angkor Wat-tempels. Deze gids voelde aan wat wij interessant vonden en wilde ons alles vertellen wat hij wist. 
 
De accommodaties waren verrassend goed en compleet in Cambodja voor wat betreft ontbijt, zwembad, service, prima!!

Wij vonden de service en informatieverstrekking van Footprint Travel prima op alle fronten. Informatie vooraf was supervolledig, afspraken met lokale gidsen en chauffeurs waren steeds goed en op tijd. De lokale vertegenwoordiger heb ik 1x gebeld, dat was naar wens. Kortom: het was prima en ik zal zeker anderen aanraden met Footprint te reizen en mocht ik nog eens een avontuurlijke reis maken, dan zal ik jullie mooie en overzichtelijke website zeker weer gaan bezoeken. Leuke, informatieveen(voor zover wij het konden bepalen) eerlijke reisorganisatie!
 
Cambodja was voor ons een nieuw te ontdekken land. Het gaf ons dubbele gevoelens: het is een prachtig land, maar overal zagen we plastic afval...