Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Sjarlot Kooi - 21-02-2017
Cijfer voor deze reis: 9 van 10


Onze reis door Cambodja was een geweldige ervaring en goed georganiseerd. Er was een goede voorbereiding en fijn dat er gezocht werd naar een programma op maat.

Accommodaties waren prima, ook het laatste hotel in Seam Riep wat we zelf uitgezocht hadden. Voor mij zijn vooral goede gidsen belangrijk en dat de reis met passie is georganiseerd!

Excursies
We hadden prima gidsen mee, spraken goed Engels. Het waren interessante mensen, met name bij de fietsexcursie naar Tonlé Sap meer. Ook het programma in Phnom Penh was erg mooi samengesteld.

Hoogtepunt van de reis waren de floating villages (op het Tonlé Sap meer) en dan met name ook de overnachting. Inspirerende gids met visie over wat goed is voor Cambodja. Prima Engels sprekend. Aardige familie, onder de indruk geraakt van het leven daar. Goeie kwaliteit fietsen. Door de rust die je er hebt omdat je er zo lang verblijft zie je meer en ervaar je meer.
 
Ankor Wat was bijzonder en de sunrise was mooi. We zijn in Seam Riep ook nog naar een voorstelling van een circusschool (circus Phare) geweest waar ze een zeer indrukwekkende voorstelling speelde over de Pol Pot tijd. Heel indrukwekkend.
 
S21 (tuol sleng gevangenis) en killing fields bij Phnom Penh waren we ook erg van onder de indruk. Naar de killing fields een mooie tocht met de tuk tuk en lekker eten.
Stadstour Phnom Penh. Koninklijk paleis was erg leuk. De markt met dingen proeven vonden wij wat minder.
 
Ook Chi Phat was prima, hoewel iets meer informatie vooraf hier misschien geholpen had. Was wel een erg leuk gebeuren met mensen van daar en veel mogelijkheden hoor. We kwamen er ook weer van allerlei leuke mensen tegen. Wellicht dat Chi Phat meer tot z'n recht was gekomen als we daar 1 dag langer waren gebleven en de jungle in hadden gekund. 


Cambodja reizen - Cambodja reizen - Cambodja reizen - Cambodja reizen - Cambodja reizen - Cambodja reizen - Cambodja reizen - Cambodja reizen - Cambodja reizen - Cambodja reizen -