Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Jouke Langhout - 28-11-2016
Cijfer voor deze reis: 9 van 10


We moeten zeggen dat we een prachtige vakantie hebben gehad en dat alles tot in de puntjes verzorgd was. Waarvoor hartelijke dank, het heeft bijgedragen aan een heerlijk ontspannen vakantie gevoel. De hotels, het vervoer en de excursies waren allemaal goed geregeld. Mooie kleinschalige hotels, vriendelijke mensen en iedereen was steeds keurig op het juiste tijdstip op de juiste plaats. Onze complimenten aan jullie en de lokale organisatie in Cambodja.

De excursies waren allemaal top geregeld, de medewerkers waren op tijd, vriendelijk en wisten veel te vertellen. Zeker de beide fietstochten in Battambang en Kampot met de lokale fietsclub waren zeer de moeite waard.

Ook de organisatie ter plekke was top geregeld. Veel informatie en alles was goed georganiseerd. Chauffeurs waren op tijd en je merkte dat er controle was door de lokale vertegenwoordiger of we netjes waren opgehaald. Overal waren we welkom en was alles tot in de puntjes geregeld.

Wij vonden het mooiste dat we ruim de tijd hadden om Cambodja te verkennen. Voldoende tijd om de diverse plaatsen te bezoeken en wat beter te leren kennen waardoor je wat meer op gaat in het land, de gewoontes en de cultuur. Door meer tijd te hebben per locatie en dus minder verschillende locaties aan te doen krijg je een veel betere indruk in plaats van steeds weer verkassen. Vooral de tochten per fiets over het platteland zijn zeer de moeite waard, weg van de toeristen kijken hoe men in Cambodja leeft.
 
De accommodaties waren allemaal verzorgd, mooi ingericht en knus. De medewerkers waren vriendelijk en persoonlijk.. Uitzondering was het resort in Sihanoukville wat tegenviel.