Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Camille Starmans - 25-07-2016
Cijfer voor deze reis: 9 van 10


Onze combinatiereis Thailand en Cambodja was een reis om nooit te vergeten: van het drukke leven in Bangkok, het bezoeken van tempels in Chiang Mai en het bekijken van de zonsopgang bij Angor Wat tot slapen in een hut op het water, zwemmen in rivieren en watervallen en hiken door de natuur om tenslotte te relaxen aan zee. Het was een geweldige ervaring en een aanrader voor iedereen

De organisatie en informatievoorziening waren zeer goed, evenals het contact met lokale chauffeurs en gidsen. We hebben alleen twee keer gebeld in verband met een transfer. Dit was even hectisch maar dat is allemaal goed gekomen. 
We zijn zeer tevreden over alle accommodaties. Zeer luxe, goed verzorgd en heerlijk ontbijt. De accommodatie bij de River Kwai gaf ons een ervaring om nooit te vergeten. In een hutje op het water zonder elektriciteit met alleen een olielamp. Het hotel in Siem Reap sprong er voor ons echt uit. Super vriendelijk personeel, heerlijk zwembad en gemoedelijke warme sfeer. Kortom, puur genieten. De resorts in Bangkok en Chiang Mai waren ook beide top. Het resort op Koh Chang was een prachtig resort aan zee. 

De bezoeken aan Angor Wat en Elephant Nature Park waren beide een geweldige ervaring. Een excursie die we zelf geregeld hebben was een bezoek aan de Erawan watervallen (bij de River Kwai) was ook prachtig. 

Het was een geweldige reis! Het was een groot avontuur waarin alle aspecten van cultuur tot natuur tot relaxen aanbod is gekomen.


Cambodja reizen - Bruisend BangkokCambodja reizen - Elephant Nature Park in Chiang MaiCambodja reizen - Trekking ten noorden van Chiang MaiCambodja reizen - Relaxen aan zee op Koh ChangCambodja reizen - Zonsondergang bij Koh Chang