Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Chris Vermeulen - 18-07-2018
Cijfer voor deze reis: 9 van 10


Activiteiten
De fietsexcursies in Kampot en Battambang waarbij de studenten je begeleiden met de fiets vond ik top! Een unieke gelegenheid om lokale huisnijverheid waar te nemen. Je rijdt ook echt door gewone straatjes, soms wel confronterend om de leefomstandigheden te zien. Wij zijn heel erg fan van deze projecten en wensen de studenten veel succes voor hun toekomst en die van Cambodja!
 
Hotels
Siem Reap: heel mooie kamer. Heel ruime bedden in de drie persoonskamer, heel vriendelijk personeel, de tegels in het zwembad lagen een beetje los. Een van de kinderen heeft zich hieraan gekwetst.
Battambang: zeer lekker restaurant, de kamer was ietsje minder. 
Phnom Penh: zeer vriendelijk personeel, heel hulpvaardig, toen we toekwamen hing er wel een vreemde geur vermoedelijk door de zware regenval.
Kampot: tophotel, super lekker eten!!!, mooie grote kamers.
Sihanoukville, Otres beach: mooi hotel, beach bar en restaurant, de toegangsweg is wel een zandweg die het restaurant van het gedeelte met het zwembad en de kamers scheidt. Heel vriendelijk personeel.

Organisatie 
Wij zijn over de organisatie van de reis zeer tevreden. De chauffeurs en gidsen waren telkens heel stipt. Met uitzondering van de laatste chauffeur, die ons naar de luchthaven moest voeren. Toen we geen lunch kregen de eerste dag in Siem Reap, zoals wel was afgesproken, loste Collin dit op.