Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →

Eilanden Cambodja

Cambodja heeft een aantal mooie eilanden waar je kunt genieten van zon, zee en strand! Onze twee favoriete eilanden zijn Koh Rong Sanloem en Koh Rong. Met een cocktail in de hand, voetjes in het zand en voor de rest helemaal niets hoeven te doen! Totale ontspanning in Cambodja.
 

Koh Rong Sanloem

Een wit zandstrand en turquoise zeewater in een prachtig gelegen baai maken Koh Rong Sanloem tot een uniek plekje. Geen massatoerisme maar rust is wat je hier zult vinden. De accommodaties hebben duurzaam toerisme hoog in het vaandel staan zodat de schoonheid van het eiland behouden blijft. Een beetje snorkelen, ‘paddle boarding’ of gewoon een goed boek lezen zijn de activiteiten die je mensen hier ziet doen. Totale ontspanning!  
 

Koh Rong

Op 25 kilometer uit de kust van Cambodja ligt Koh Rong. Koh Rong is meer het party eiland van de backpackers. Groene jungle en mooie witte stranden wisselen elkaar af. Palm Beach, 4k Beach en Long Beach zijn echte bounty stranden waar je een heerlijke stranddag zult beleven. Eten en drinken kun je in de gezellige barretjes en restaurantjes. Zwemmen kan in de glasheldere zee. Neem je snorkelbril mee en zie het vreemde fenomeen van lichtgevend plankton!
 

Cambodja rondreizen en bouwstenen

Een paar dagen strand tijdens je reis door Cambodja wordt zeker aangeraden door de reisspecialisten van Footprint Travel. Met zorg hebben zij de mooiste accommodaties uitgekozen op bijvoorbeeld  Koh Rong Sanloem. Combineer Cambodja bouwstenen met elkaar zodat je een mooie reis met natuur, cultuur én strand krijgt. Of kijk eens naar het aanbod van de individuele rondreizen en pas deze desgewenst aan naar jouw wensen. Wij bieden reizen op maat en willen enkel en alleen jouw een onvergetelijke ervaring bieden. Vraag een offerte aan en we helpen je graag verder!
 
Stel je reis samen
Beleef de aanraders van kenners
Ga van de gebaande paden
Maak écht contact met de locals
Laat je bestemming beter achter