Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Indonesië
8,9
Beoordeling van onze Indonesië reizen:
8,9/10 - 687 recensies
Bekijk de recensies


Afbeelding

Bali: Eiland van de Goden De kleurrijke hindoeïstische cultuur geeft Bali een totaal andere sfeer dan de rest van Indonesië. Bali is een ontspannen afsluiting na een avontuurlijke reis door andere delen van de archipel, maar er zijn ook genoeg onontdekte juweeltjes op Bali voor een heel gevarieerde Bali vakantie. Van relaxt strandleven tot actieve trekkings; van overheerlijke kookworkshops bij mensen thuis tot spirituele yoga; van rituele ceremonies tot hippe boetiekjes: Bali heeft het allemaal. Bali wordt niet voor niets het eiland van de Goden genoemd!

De Footprint Travel manier van reizen Voor veel bouwstenen hebben we extensies. Hiermee breid je je route uit met bijzondere uitstapjes naar minder bezochte gebieden. Zeker als je iets meer tijd hebt, zijn deze extensies slim om te gebruiken. Op vrije dagen kun je extra excursies toevoegen, waardoor je een reis nog meer naar je eigen smaak maakt.

Wij doen alles om je een onvergetelijke reiservaring te bieden die helemaal aansluit op jouw wensen. Hoe we dat doen? Je kunt het Indonesië team ook bellen: 030 - 32 00 650. Heb je nog vragen?


Bekijk onze bouwstenen naar Bali (10)

Geen reizen gevonden
Stel je reis samen
Beleef de aanraders van kenners
Ga van de gebaande paden
Maak écht contact met de locals
Laat je bestemming beter achter