Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Indonesië
8,9
Beoordeling van onze Indonesië reizen:
8,9/10 - 687 recensies
Bekijk de recensies


Afbeelding

Kalimantan (Borneo): Eiland van de jungle en orang-oetans Denk je aan Kalimantan, dan denk je aan oneindige jungle. Er zijn een paar interessante enclaves in Kalimantan, zoals Tanjung Puting National Park met de orang-oetans; de diamand- en goudmijnen rondom Banjarmasin en de Dayak stammen rondom de rivier bij Loksado. Reizen in Kalimantan is off the beaten track. Om deze gebieden te verkennen zijn auto's, boten en gidsen nodig. Van Banjarmasin naar Tanjung Puting zul je gebruik maken van kleine vliegtuigjes.

Je kunt de onderstaande bouwstenen Kalimantan naar eigen interesse combineren met andere eilanden. Hou je van avontuurlijke reizen van de gebaande paden, combineer dan met Sulawesi.

De Footprint Travel manier van reizen Voor veel bouwstenen hebben we extensies. Hiermee breid je je route uit met bijzondere uitstapjes naar minder bezochte gebieden. Zeker als je iets meer tijd hebt, zijn deze extensies slim om te gebruiken. Op vrije dagen kun je extra excursies toevoegen, waardoor je een reis nog meer naar je eigen smaak maakt.

Wij doen alles om je een onvergetelijke reiservaring te bieden die helemaal aansluit op jouw wensen. Hoe we dat doen? Je kunt het Indonesië team ook bellen: 030 - 32 00 650. Heb je nog vragen?


Bekijk onze bouwstenen naar Kalimantan (2)

Geen reizen gevonden
Stel je reis samen
Beleef de aanraders van kenners
Ga van de gebaande paden
Maak écht contact met de locals
Laat je bestemming beter achter