Bouwstenen Kleine Sunda Eilanden reizen - Indonesie vakantie

Bouwstenen Indonesie reizen | Maak met bouwstenen Kleine Sunda Eilanden een rondreis Indonesie

Kleine Sunda eilanden: Eilandhoppen en Komodo varanen

Een reis naar de kleine Sunda eilanden is heel gevarieerd. Het is geschikt voor mensen die van avontuur en Go Local houden en je kunt actief zijn met wandelen, zwemmen en snorkelen. Fijn is dat de afstanden niet al te groot zijn, zodat je veel kunt zien en beleven. Ieder eiland heeft een andere cultuur en andere hoogtepunten.
 

Reizen op Flores en Komodo eilanden

Op Flores houden traditionele stammen als de Ngada en de Manggarai vast aan hun eeuwenoude rituelen. Een wandeling naar de top van de Kelimutu vulkaan geef je een mooi uitzicht op de gekleurde vulkaanmeren. Strand vind je bij Maumere en Riung. Een tweedaagse boottocht is avontuurlijk en de drie meter grote Komodo varanen op de Komodo eilanden doen denken aan prehistorische dinosaurussen.
 

Reizen op Lombok, Gili eilanden en Bali

Lombok biedt mooie wandelingen rondom de indrukwekkende Rinjani vulkaan, sportievelingen kunnen een trekking naar de top inplannen. Oude ambachten vormen nog altijd de basis voor het bestaan in de traditionele Sasak dorpen in het binnenland. De Gili eilanden zijn paradijselijke eilandjes met witte stranden en wuivende palmbomen, omringd door kristalhelder water vol gekleurde visjes en schildpadden. Begin en eindig op Bali, zodat je voordelig naar Denpasar vliegt. Een prettige plek om te acclimatiseren aan het begin van je reis en in de luxe van Bali je reis af te sluiten.

Bekijk onze bouwstenen naar Indonesië

Indonesië
Beoordeling van onze Indonesië reizen: 8,9 8,9/10 - 637 recensies