Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Indonesië
8,9
Beoordeling van onze Indonesië reizen:
8,9/10 - 687 recensies
Bekijk de recensies


Afbeelding

Kleine Sunda eilanden: Eilandhoppen en Komodo varanen Een reis naar de kleine Sunda eilanden is heel gevarieerd. Het is geschikt voor mensen die van avontuur en Go Local houden en je kunt actief zijn met wandelen, zwemmen en snorkelen. Fijn is dat de afstanden niet al te groot zijn, zodat je veel kunt zien en beleven. Ieder eiland heeft een andere cultuur en andere hoogtepunten.

Reizen op Flores en Komodo eilanden Op Flores houden traditionele stammen als de Ngada en de Manggarai vast aan hun eeuwenoude rituelen. Een wandeling naar de top van de Kelimutu vulkaan geef je een mooi uitzicht op de gekleurde vulkaanmeren. Strand vind je bij Maumere en Riung. Een tweedaagse boottocht is avontuurlijk en de drie meter grote Komodo varanen op de Komodo eilanden doen denken aan prehistorische dinosaurussen.

Afbeelding

Reizen op Lombok, Gili eilanden en BaliLombok biedt mooie wandelingen rondom de indrukwekkende Rinjani vulkaan, sportievelingen kunnen een trekking naar de top inplannen. Oude ambachten vormen nog altijd de basis voor het bestaan in de traditionele Sasak dorpen in het binnenland. De Gili eilanden zijn paradijselijke eilandjes met witte stranden en wuivende palmbomen, omringd door kristalhelder water vol gekleurde visjes en schildpadden. Begin en eindig op Bali, zodat je voordelig naar Denpasar vliegt. Een prettige plek om te acclimatiseren aan het begin van je reis en in de luxe van Bali je reis af te sluiten.

De Footprint Travel manier van reizen Voor veel bouwstenen hebben we extensies. Hiermee breid je je route uit met bijzondere uitstapjes naar minder bezochte gebieden. Zeker als je iets meer tijd hebt, zijn deze extensies slim om te gebruiken. Op vrije dagen kun je extra excursies toevoegen, waardoor je een reis nog meer naar je eigen smaak maakt.

Wij doen alles om je een onvergetelijke reiservaring te bieden die helemaal aansluit op jouw wensen. Hoe we dat doen? Je kunt het Indonesië team ook bellen: 030 - 32 00 650. Heb je nog vragen?


Bekijk onze bouwstenen naar Kleine Sunda Eilanden (4)

Geen reizen gevonden
Stel je reis samen
Beleef de aanraders van kenners
Ga van de gebaande paden
Maak écht contact met de locals
Laat je bestemming beter achter