Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Indonesië
8,9
Beoordeling van onze Indonesië reizen:
8,9/10 - 687 recensies
Bekijk de recensies


Afbeelding

Papua: Eiland voor avonturiers Papua is vooral bekend vanwege de traditionele stammen in de Baliem vallei. Een reis hier naar toe is een droom voor iedere avonturier. Papua is erg afgelegen en heeft veel ondoordringbare jungle. Afstanden tussen plaatsen moeten dan ook vaak per vliegtuig worden afgelegd. Jammer genoeg zijn daardoor de reiskosten heel hoog, reken al snel op €100 per persoon per dag. Reken ook niet op accommodaties naar westerse normen en een goedwerkende infrastructuur. Hier krijg je natuurlijk wel een bijzondere ervaring voor terug. Ben je er van overtuigd dat je naar Papua wil, laat ons dan je wensen en ideeën weten voor een reis op maat.

De Footprint Travel manier van reizen Wij doen alles om je een onvergetelijke reiservaring te bieden die helemaal aansluit op jouw wensen. Hoe we dat doen? Je kunt het Indonesië team ook bellen: 030 - 32 00 650. Heb je nog vragen?


Bekijk onze bouwstenen naar Papua

Geen reizen gevonden
Stel je reis samen
Beleef de aanraders van kenners
Ga van de gebaande paden
Maak écht contact met de locals
Laat je bestemming beter achter