Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Indonesië
8,9
Beoordeling van onze Indonesië reizen:
8,9/10 - 687 recensies
Bekijk de recensies


Afbeelding

Sulawesi: Eiland van uitersten Onbekend Sulawesi -vroeger bekend als Celebes- biedt een enorme diversiteit van mensen, culturen en landschappen. In het zuiden bouwen de Bugis hun kleurrijke Phinisi schepen en behandelen de Toraja volken hun doden alsof ze nog leven. Centraal Sulawesi heeft als hoogtepunt een boottocht over het gigantische Posomeer en de Bada vallei met megalieten in de vorm van reuzen daterend uit het Bronzen tijdperk. Op de Togian eilanden, gelegen in de binnenzee tussen noord en centraal Sulawesi, zijn er oneindige duik- en snorkelmogelijkheden. In Noord Sulawesi wonen de Minahasa, met hun sarcofagen en vreemde eetgewoontes. Hier leeft ook het schattige Tarsier aapje, één van de oudste diersoorten op aarde. Nationaal Park Bunaken tenslotte biedt het beste ter wereld op duikgebied. Sulawesi is het walhalla voor avontuurlijke reizigers die off the beaten track willen. Hier geen drommen toeristen, maar je voelt je nog echt een ontdekkingsreiziger.

De Footprint Travel manier van reizen Voor veel bouwstenen hebben we extensies. Hiermee breid je je route uit met bijzondere uitstapjes naar minder bezochte gebieden. Zeker als je iets meer tijd hebt, zijn deze extensies slim om te gebruiken. Op vrije dagen kun je extra excursies toevoegen, waardoor je een reis nog meer naar je eigen smaak maakt.

Wij doen alles om je een onvergetelijke reiservaring te bieden die helemaal aansluit op jouw wensen. Hoe we dat doen? Je kunt het Indonesië team ook bellen: 030 - 32 00 650. Heb je nog vragen?


Bekijk onze bouwstenen naar Sulawesi (8)

Geen reizen gevonden
Stel je reis samen
Beleef de aanraders van kenners
Ga van de gebaande paden
Maak écht contact met de locals
Laat je bestemming beter achter