Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Indonesië
8,9
Beoordeling van onze Indonesië reizen:
8,9/10 - 687 recensies
Bekijk de recensies


Afbeelding

Sumatra: Eiland voor natuurliefhebbers Een reis naar Sumatra maak je vooral voor de indrukwekkende natuur. Er zijn rokende vulkanen te beklimmen en het uitgestrekte blauwe vulkaanmeer Tobameer om in te zwemmen. In het Gunung Leuser Nationaal Park zie je de bedreigde orang-oetans in het wild en je kunt er olifanten in de rivier wassen. Traditonele stammen zoals de Bataks rondom het Tobameer en de matrilineaire Minangkabau in West-Sumatra hebben hun unieke cultuur behouden. Deze avontuurlijke reis is een must voor natuurliefhebbers!

De Footprint Travel manier van reizen Voor veel bouwstenen hebben we extensies. Hiermee breid je je route uit met bijzondere uitstapjes naar minder bezochte gebieden. Zeker als je iets meer tijd hebt, zijn deze extensies slim om te gebruiken. Op vrije dagen kun je extra excursies toevoegen, waardoor je een reis nog meer naar je eigen smaak maakt.

Wij doen alles om je een onvergetelijke reiservaring te bieden die helemaal aansluit op jouw wensen. Hoe we dat doen? Je kunt het Indonesië team ook bellen: 030 - 32 00 650. Heb je nog vragen?


Bekijk onze bouwstenen naar Sumatra (3)

Geen reizen gevonden
Stel je reis samen
Beleef de aanraders van kenners
Ga van de gebaande paden
Maak écht contact met de locals
Laat je bestemming beter achter