Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Indonesië
8,9
Beoordeling van onze Indonesië reizen:
8,9/10 - 687 recensies
Bekijk de recensies


Afbeelding

Rondreizen Indonesië Een rondreis is de ideale manier om een land écht te ervaren. Met de Indonesië rondreizen van Footprint Travel kom je op de meest bijzondere plekken én in contact met de lokale bevolking. Jij bepaalt waar je heen wilt, wanneer je gaat en met wie, en wij zorgen dat alles is geregeld. Zo heb jij alle tijd om te genieten van je vakantie.

Voorbeeldreizen Indonesië Om het makkelijk te maken hebben we al een aantal voorbeeld Indonesië reizen voor je samengesteld. Deze zijn gebaseerd op twee of drie weken vakantie, met de slimste combinaties van extensies en excursies. Je hoeft alleen nog maar te kiezen. Combineer je de orang-oetans in Sumatra met de 1000 jaar oude Borobodur op Java? Ga je snorkelen op Sulawesi en ontdek je de dodencultuur van Tana Toraja? Of eilandhoppen op de Kleine Sunda-eilanden? Kies wat bij jou past.

Extensies en excursies Je maakt je reis op maat met extensies en excursies. Dit zijn wat ons betreft echte aanraders, bijzondere ervaringen die je het best van tevoren kunt regelen, zodat je zeker weet dat je niets mist. Zo hou je tijdens je vakantie tijd over om uit te slapen, een zonsondergang mee te pakken of te vergeten hoe laat het is.

Afbeelding

Voordelen

  • Je vertrekt wanneer je wilt
  • Je reist waar en met wie je wilt
  • Alles is getest, van hotel tot excursie
  • Je hoeft niet met veel geld rond te lopen
  • Wij regelen alles, zodat jij alle tijd hebt om te genieten
  • Wij boeken ook je vliegticket als je wilt


De Footprint Travel manier van reizen Wij doen alles om je een onvergetelijke reiservaring te bieden die helemaal aansluit op jouw wensen. Hoe we dat doen?

Voeg een rondreis toe aan je reisplan, kies of je extensies of excursies wil toevoegen en vraag een op maat gemaakt reisvoorstel aan. Je kunt het Indonesië team ook bellen: 030 - 32 00 650. Heb je nog vragen?


Bekijk onze rondreizen naar Indonesië (21)

Geen reizen gevonden
Stel je reis samen
Beleef de aanraders van kenners
Ga van de gebaande paden
Maak écht contact met de locals
Laat je bestemming beter achter