Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Indonesië
8,9
Beoordeling van onze Indonesië reizen:
8,9/10 - 687 recensies
Bekijk de recensies

Afbeelding

Rondreizen Kalimantan Denk je aan Kalimantan, dan denk je aan oneindige jungle. Bezoek het Tanjung Puting National Park met de orang-oetans; de diamand- en goudmijnen rondom Banjarmasin en de Dayak stammen rondom de rivier bij Loksado. Op deze pagina vind je alle voorbeelden van Indonesië rondreizen waar Kalimantan deel van uitmaakt.

De Footprint Travel manier van reizen Zorgeloos op reis? Kies een rondreis door Indonesië die zorgvuldig in elkaar is gezet door de Indonesië kenners van Footprint Travel. Zo mis je geen enkel hoogtepunt, volg je één van onze ideale routes en zorgen wij ervoor dat je onderweg de lokale bevolking ontmoet. Al onze rondreizen kun je naar eigen smaak aanpassen, bij elke reis vind je slimme extensies (verlengingen) en bijzondere excursies.

Wij doen alles om je een onvergetelijke reiservaring te bieden die helemaal aansluit op jouw wensen. Hoe we dat doen? Je kunt het Indonesië team ook bellen: 030 - 32 00 650. Heb je nog vragen?

Bekijk onze rondreizen naar Kalimantan (3)

Geen reizen gevonden
 
Stel je reis samen
Beleef de aanraders van kenners
Ga van de gebaande paden
Maak écht contact met de locals
Laat je bestemming beter achter