Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Indonesië
8,9
Beoordeling van onze Indonesië reizen:
8,9/10 - 687 recensies
Bekijk de recensies

Afbeelding

Rondreizen naar de Kleine Sunda eilanden: Flores en Lombok Een reis naar de kleine Sunda eilanden is heel gevarieerd. Het is geschikt voor mensen die van avontuur en Go Local houden en je kunt actief zijn met wandelen, zwemmen en snorkelen. Bezoek verschillende traditionele dorpen, waan je in het paradijs op de Gili eilanden en bekijk natuurlijk de Komodo varaan. Op deze pagina vind je alle voorbeelden van Indonesië rondreizen waar Flores en Lombok deel van uitmaken.

De Footprint Travel manier van reizen Zorgeloos op reis? Kies een rondreis door Indonesië die zorgvuldig in elkaar is gezet door de Indonesië kenners van Footprint Travel. Zo mis je geen enkel hoogtepunt, volg je één van onze ideale routes en zorgen wij ervoor dat je onderweg de lokale bevolking ontmoet. Al onze rondreizen kun je naar eigen smaak aanpassen, bij elke reis vind je slimme extensies (verlengingen) en bijzondere excursies.

Wij doen alles om je een onvergetelijke reiservaring te bieden die helemaal aansluit op jouw wensen. Hoe we dat doen? Je kunt het Indonesië team ook bellen: 030 - 32 00 650. Heb je nog vragen?

Bekijk onze rondreizen naar Kleine Sunda Eilanden

Geen reizen gevonden
 
Stel je reis samen
Beleef de aanraders van kenners
Ga van de gebaande paden
Maak écht contact met de locals
Laat je bestemming beter achter