Vliegtickets Indonesie - Vliegtickets Bali

Vliegtickets Bali - Vliegtickets Indonesie - Regionale vluchten Indonesie - Vliegtijd Bali

Vliegtickets Indonesië

Uiteraard kunnen wij de intercontinentale​ vliegtickets Indonesië voor je regelen. In ons ticketsysteem hebben wij toegang tot alle goedkope tickets Indonesië, van alle luchtvaartmaatschappijen op Indonesië. Wil je liever zelf je ticket zoeken en boeken, dan is dat geen probleem. 
 
De voordelen indien wij je tickets Indonesië boeken:
 • Wij kunnen de goedkope tickets Indonesië voor je vergelijken.
 • én wij kunnen de snelste reistijd (‘vliegtijd’) Indonesië vergelijken. Zo kom je tot de beste keuze.
 • Als reisbureau Indonesië kunnen we een optie voor je nemen. Je hebt dus nog even tijd om thuis te overleggen, zonder het risico dat die mooie aanbieding weg is. Pas als jij akkoord geeft en betaalt, wordt de boeking definitief.
 • Je hoeft niet je creditcard gegevens online achter te laten. Je kunt het geld via je eigen bank naar ons overmaken. Betrouwbaar en veilig.
 • Wij rekenen slechts €20, - per ticket aan reserveringskosten, met een maximum van €40 per boeking.
 
 

 

Tips voor goedkope tickets Indonesië

 • Wees er zo vroeg mogelijk bij: zeker in het hoogseizoen (juli/augustus +  half december/half januari) zijn de goedkopere vluchten en klassen al vroeg volgeboekt.
 • Buiten het hoogseizoen heb je meer kans op de goedkoopste tickets Bali of Indonesië
 • Een iets langere reistijd, doordat je een tussenlanding maakt, kan een goedkoop ticket opleveren. Bedenk wat belangrijk voor jou is: tijd of geld?
 

 

Vliegmaatschappijen Indonesië en reistijd Indonesië

De meeste maatschappijen maken een tussenlanding op hun thuisbasis, of op een grote overstaplocatie, zoals Singapore of Kuala Lumpur. Vanuit die plaatsen zijn verschillende aansluitingen mogelijk. Soms is het goedkoper om iets langer te wachten. Als je van het type bent: mijn reis begint zodra ik de voordeur achter me dicht trek, is die tijd best een prettige onderbreking om even koffie te gaan drinken en de benen te strekken. De reistijd Amsterdam – Singapore en de vliegtijd Amsterdam – Kuala Lumpur zijn beiden circa 12,5 uur.
 

 

Regionale vluchten Indonesië

Voor sommige rondreizen zijn regionale vluchten binnen Indonesië nodig. Denk hierbij aan een rondreis Sumatra, Java, Bali; rondreis SulawesiSunda eilanden rondreis; of een rondreis Kalimantan.
 
We raden je aan de regionale vluchten door ons te laten boeken, om ervoor te zorgen dat deze goed aansluiten op de rest van je reis. 
 


 • Regionale vluchten Indonesie

  Regionale vluchten Indonesie

  Garuda - Air Asia - Lion Air - Wings Air - Merpati


  Voor sommige rondreizen zijn regionale vluchten Indonesië nodig. Denk hierbij aan een rondreis Sumatra, Java, Bali; rondreis Sulawesi;  Sunda eilanden rondreis en in sommige gevallen voor een rondreis Bali-Lombok.
  Verder lezen
 • Luchthavenbelasting Indonesie

  Luchthavenbelasting Indonesie

  Luchthavenbelasting Indonesie - Airport tax


  Luchthavenbelasting zat in Indonesië tot voor kort niet bij de prijs van het ticket inbegrepen. Dit werd contant afgerekend op de luchthaven het moment van vertrek. Sinds 1 april 2015 is de luchthavenbelasting inclusief in het ticket verrekend. 
  Verder lezen
 • Vliegtijd Indonesie per luchtvaartmaatschappij

  Vliegtijd Indonesie per luchtvaartmaatschappij

  Goedkope vliegtickets Indonesie - Vliegtijd Indonesie - KLM - Garuda - Singapore - Malaysia Airlines


  Als wij een vliegticket naar Indonesië voor je uitzoeken, dan kijken we uiteraard naar tarief, maar ook naar de totale reistijd. De overstaptijd en het aantal connecties bepaald hoe lang je onderweg bent. Ook is veel connecties niet altijd prettig. Hieronder staan per maatschappij de minimale reistijd naar Indonesië.
  Verder lezen
 • Vliegtijd Bali per luchtvaartmaatschappij - Indonesie

  Vliegtijd Bali per luchtvaartmaatschappij - Indonesie

  Vliegtijd Bali - Reistijd - Goedkope vliegtickets Bali - KLM - Garuda - Singapore - Malaysia Airlines


  Hoe lang is het vliegen naar Bali? Afhankelijk van de vliegtuigmaatschappij is de vliegtijd van Amsterdam naar Bali minimaal tussen 16:15 en 19:15 uur. Hieronder zie je de minimale reistijd van de meest gebruikte luchtvaartmaatschappijen voor tickets Bali.
  Verder lezen