Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
  Vliegtickets Indonesië

  Uiteraard kunnen wij de intercontinentale​ vliegtickets Indonesië voor je regelen. In ons ticketsysteem hebben wij toegang tot alle goedkope tickets Indonesië, van alle luchtvaartmaatschappijen op Indonesië. Wil je liever zelf je ticket zoeken en boeken, dan is dat geen probleem. 

  De voordelen indien wij je tickets Indonesië boeken:

  • Wij kunnen de goedkope tickets Indonesië voor je vergelijken.
  • én wij kunnen de snelste reistijd (‘vliegtijd’) Indonesië vergelijken. Zo kom je tot de beste keuze.
  • Als reisbureau Indonesië kunnen we een optie voor je nemen. Je hebt dus nog even tijd om thuis te overleggen, zonder het risico dat die mooie aanbieding weg is. Pas als jij akkoord geeft en betaalt, wordt de boeking definitief.
  • Je hoeft niet je creditcard gegevens online achter te laten. Je kunt het geld via je eigen bank naar ons overmaken. Betrouwbaar en veilig.
  • Wij rekenen slechts €20, - per ticket aan reserveringskosten, met een maximum van €40 per boeking.

  Tips voor goedkope tickets Indonesië

  • Wees er zo vroeg mogelijk bij: zeker in het hoogseizoen (juli/augustus +  half december/half januari) zijn de goedkopere vluchten en klassen al vroeg volgeboekt.
  • Buiten het hoogseizoen heb je meer kans op de goedkoopste tickets Bali of Indonesië
  • Een iets langere reistijd, doordat je een tussenlanding maakt, kan een goedkoop ticket opleveren. Bedenk wat belangrijk voor jou is: tijd of geld?
  Vliegmaatschappijen Indonesië en reistijd Indonesië

  De meeste maatschappijen maken een tussenlanding op hun thuisbasis, of op een grote overstaplocatie, zoals Singapore of Kuala Lumpur. Vanuit die plaatsen zijn verschillende aansluitingen mogelijk. Soms is het goedkoper om iets langer te wachten. Als je van het type bent: mijn reis begint zodra ik de voordeur achter me dicht trek, is die tijd best een prettige onderbreking om even koffie te gaan drinken en de benen te strekken. De reistijd Amsterdam – Singapore en de vliegtijd Amsterdam – Kuala Lumpur zijn beiden circa 12,5 uur.  Regionale vluchten Indonesië

  Voor sommige rondreizen zijn regionale vluchten binnen Indonesië nodig. Denk hierbij aan een rondreis Sumatra, Java, Bali; rondreis SulawesiSunda eilanden rondreis; of een rondreis Kalimantan.

  We raden je aan de regionale vluchten door ons te laten boeken, om ervoor te zorgen dat deze goed aansluiten op de rest van je reis. 


 
Stel je reis samen
Beleef de aanraders van kenners
Ga van de gebaande paden
Maak écht contact met de locals
Laat je bestemming beter achter