Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →

Vliegtijd Bali

Hoe lang is het vliegen naar Bali? Afhankelijk van de vliegtuigmaatschappij is de vliegtijd van Amsterdam naar Bali minimaal tussen 16:15 en 19:15 uur. Hieronder zie je de minimale reistijd van de meest gebruikte luchtvaartmaatschappijen voor tickets Bali.
 

Goedkope vliegtickets Bali

Hoe eerder je je tickets Bali boekt, hoe goedkoper ze zijn. Als je last minute, vlak voor het hoogseizoen, naar goedkope tickets voor Bali zoekt, zijn de goedkoopste 'klassen' al uitverkocht. Het hoogseizoen is in ieder geval juli en augustus en half december tot en met half januari. Natuurlijk kun je (met name buiten die periode) geluk hebben en een prijsstunt aantreffen, dit zal over het algemeen gaan over tickets in de rustige periodes, dus buiten het hoogseizoen.
 
Soms is het goedkoper om een langere overstap tijd te nemen, waarna je een latere aansluitende vlucht naar Bali pakt. Het kan ook zijn dat de snellere aansluiting al helemaal volgeboekt is. Voor dezelfde prijs, ben je langer onderweg. Hoe eerder je boekt, hoe meer kans je hebt op de beste aansluitingen voor de beste prijs.
 

 

KLM-Bali:

Minimale reistijd Amsterdam – Denpasar, Bali : 16:15 uur
 

Garuda Indonesia - Bali:

Minimale reistijd Amsterdam – Denpasar, Bali : 19:15 uur (via Jakarta)
 

Singapore Airlines - Bali:

Minimale reistijd Amsterdam – Denpasar, Bali : 18:20 uur (via Singapore)
 

Malaysia Airlines - Bali:

Minimale reistijd Amsterdam – Denpasar, Bali : 17:50 minuten (via Kuala Lumpur)
 
 
 
 
 
 
 
Stel je reis samen
Beleef de aanraders van kenners
Ga van de gebaande paden
Maak écht contact met de locals
Laat je bestemming beter achter