Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Frank en Femke Kroeze - 16-07-2011
Cijfer voor deze reis: 10 van 10


In Pemuteran hebben we gelogeerd in de Ecolodge. We hebben het erg naar ons zin gehad vanwege het leuke contact met de mensen! Waar op Bali de afstand op de meeste plaatsen erg groot is tussen de toeristen en de locale bevolking, is het hier makkelijk om in contact te komen met de echte Balinezen. Dat Pemuteran een schitterende plek is helpt natuurlijk ook erg mee! Het concept van het guesthouse is heel bijzonder: met een deel van de opbrengst wordt een school gefinancierd voor de jongeren in het dorp. Waar het normaal ophoudt bij de lagere school kunnen de jongeren op deze manier een stap verder zetten met Engelse les, computerles en culturele activiteiten als de Balinese dans en muziek. Aan de andere kant biedt het guesthouse werkgelegenheid voor deze jongeren en werken ze met veel ambitie en enthousiasme! Ook leuk zijn de excursies georganiseerd door het guesthouse. Wij hebben een fietstochtje gemaakt en een wandeling naar watervallen.  Deze plek is zeker een aanrader als je liever niet in de touristenbubble wilt blijven!


Indonesië reizen - Indonesië reizen - Indonesië reizen - Indonesië reizen - Indonesië reizen - Indonesië reizen - Indonesië reizen - Indonesië reizen -