Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Mark de G. - 10-10-2019
Cijfer voor deze reis: 10 van 10


Absoluut geweldig! Het snorkelen was voor ons een hoogtepunt en zouden we iedereen aanraden. Je ziet daar natuur en vissen die je niet in Nederland kan vinden. Omdat elk hotel in een ander soort gebied zat (de ene keer in de stad, de andere keer aan strand of in bergen) raakte ik niet snel uitgekeken. Op andere vakanties had ik het na een week op dezelfde plek zitten vaak toch wel gehad. Dit keer wilde ik dat ik nog 2 weken langer kon blijven op Bali!

Geen enkele slechte ervaring gehad op deze reis. Organisatorisch was het zeer goed geregeld. Chauffeurs waren altijd op tijd. Eén keer was een chauffeur een half uur te laat, maar dat was omdat de auto problemen had. Dat soort dingen gebeuren nu eenmaal. Mijn vriendin raakte haar telefoon kwijt. We stuurden een berichtje naar jullie om te helpen met zoeken. We hadden 'm heel snel weer terug. Zonder jullie hulp was het niet gelukt!