Peter, Riny, Marius, Hermien - 04-10-2013
Cijfer voor deze reis: 9 van 10


Hele bijzondere reis met hele mooie ervaringen met dingen die we gezien en beleefd hebben. De accommodaties waren allemaal erg mooi gelegen. Alles was perfect georganiseerd, chauffeurs en gidsen waren altijd ruim op tijd. Wat ook heel erg fijn is, is dat de mensen heel vriendelijk zijn, niet uit op geld, het geweldig vinden om op de foto te mogen, liefst nog met ons. We geven de reis een 9 en kunnen Footprint Travel zeker aanraden.  
 
Hoogtepunten
Excursies die we andere reizigers absoluut zouden aanraden zijn de wandelingen bij Sukuh, zo prachtig en rustig door de natuur met hele vriendelijke mensen die allemaal met hun werk bezig waren, heel ontspannen sfeer. De mountainbiketocht vanaf mount Batur, mede door de hele goede gids, vonden we ook erg leuk.  En Sukemade was ook een hele bijzondere ervaring: geen telefoon en niet altijd stroom. Het eenvoudige leven van deze mensen die in onze ogen arm zijn, maar in principe geen gebrek hebben aan eten en drinken, want ze halen heel veel uit de natuur en lijken op hun manier tevreden.


Indonesië reizen - Sukamade. Java.Indonesië reizen - Sukamade. Oost-Java.Indonesië reizen - Sukamade. Oost-Java.Indonesië reizen - Sukamade. Oost-Java.