Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Jetze - 20-08-2019
Cijfer voor deze reis: 9 van 10


Eerste reactie 
Divers, mooie mensen, prachtig en mooie ervaring!
Onze complimenten voor de hele begeleiding! Van lokale organisatie, gidsen en chauffeurs niets dan lof. Ook de extra informatieboeken over Java, Bali en het dagprogramma was uitstekend verzorgd. 

Absoluut niet missen 
Het uitzicht op de Bromo, wandelen tussen de rijstvelden, fietsen door dorpjes. Het drukke Java en het relaxte Bali. Moslims en Hindoeïsme. De drukte van Yogyakarta en rust van Sukuh. Actief, rust en elke dag heerlijk eten. Een zeer gevarieerde reis die wordt afgesloten met een paar dagen op Gili Meno, een bounty eiland met witte stranden en heldere zeer om te snorkelen en duiken!

De excursies
Fietstocht 1e dag bij de Borobudur georganiseerd door hotel is een aanrader. Verder waren de inbegrepen excursies voor de surnise naar de Borobudur en de jeeptochten bij de Bromo prachtig. We hebben verder erg genoten van de culinaire scootertrip in Yogya! Vier hele enthousiaste meiden zijn met ons door de stad gereden. Ook de wandeltochten bij Sukuh op Java vonden we prachtig. Op Gili Meno tot slot nog heerlijk gedoken!!