Robert en Robert - 25-08-2013
Cijfer voor deze reis: 8 van 10


Onze eerste reactie over de reis is: bijzonder, heftig, mooi, grote verschillen, leuk, vriendelijke mensen, drukte en rust. Het is echt een reis met veel verplaatsingen waardoor je heel veel ziet. Door Java en Bali te combineren krijg je het echte Indonesië te zien. We vinden het concept van Footprint Travel dat het meeste al geregeld is, maar er toch vrijheid bestaat om je schema aan te passen, heel waardevol.
 
Het begin is spectaculair met de zonsopgang van de Borobudur. Tevens was de culinaire tocht door Yogyakarta erg leuk. Het ultiem chillen in Pemuteran en lekker wandelen door de ‘tuinen’ van Bali hebben we ook erg van genoten. Dat waren onze hoogtepunten van de reis.
 
De accommodaties waren erg verschillend. Zo waren de meeste accommodaties prima voor een overnachting. Echter de accommodatie in Sukuh, Bromo en Ubud waren voor ons onder de maat. Accommodatie die er uit sprong was in Pemeturan. Dit was voor ons de hemel en hier kwamen we echt bij, top!
 
De organisatie was prima. Bijna alles was duidelijk en de gidsen en chauffeurs waren prima. Ondanks de enorme drukte op de wegen hebben ze ons veilig overal doorheen weten te loodsen. De gidsen hadden ook een leuk verhaal en dit maakte de excursies extra leuk. Bij de Bromo ging liep wel het e.a. mis met de chauffeur van de jeep. Ondanks dit incident zijn we absoluut tevreden over het geheel!


 
Footprint Travel
Voordat je doorgaat...
Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website.
Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!

Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis?
Rondreizen Riksja Travel