Familie Bakker - 27-08-2014
Cijfer voor deze reis: 9 van 10


Wat een ontzettende mooie en inspirerende vakantie op een eiland met zulke lieve en hartelijke mensen. We geven deze reis een  9 ( het was een 10 geweest als we ook mantaroggen hadden gezien.....)
 
Wij hadden gekozen voor maximaal vier verplaatsingen en om te beginnen en te eindigen in Sanur.
 
in Sanur hadden we een prima hotel met goede kamers, een fijn zwembad  en een prima restaurant en een fijn strand. Daarna zijn we naar Lovina gereden om daar drie nachten te verblijven. Prima hotel met mooi zwembad, maar minder goed strand.
 
Onze derde locatie in Sidemen  was werkelijk te mooi voor woorden. Wat een schitterende en adembenemende omgeving en onze bungalow lag zo mooi. Wat een uitzicht en wat een mooie infinity-pool. Super. Daarna naar Amed in het oosten aan de kust. Weer een schitterende locatie met uitzicht op zee en ook hier een infinity pool. Prima snorkellocatie als het hoogwater is.
 
Tot slot weer terug naar ons bekende hotel in Sanur. Hier kregen we een upgrade naar twee suites die aan elkaar te koppelen waren. Heerlijk en luxe.
 
Absolute aanraders wat ons betreft zijn de fietstocht op mountainbikes vanaf Mount Batur, de wildwaterraft in een superomgeving, het snorkelen op Menjangan. maar zeker ook het verblijf in Sidemen  en de rijstveld -wandeling daar.
Natuurlijk ook de tempels zijn het bezoeken meer dan waard
 
Footprint had het allemaal prima geregeld. In het draaiboek stonden heel duidelijk alle verzameltijden vermeld met het taxibedrijf ernaast. Geen enkele keer problemen gehad dat er niemand op kwam dagen of te laat was. Super. Ook de chauffeurs waren goed. Het Engels was niet bij allemaal goed te noemen maar voldeed prima. We spraken altijd af wat we wilden gaan zien bij het begin. Dat werkte heel goed. Wij zochten de avond tevoren in de informatiegidsen wat we absoluut wilden gaan bezoeken en vertelden dat aan de chauffeur. In overleg met hem stelden we de route samen en dat ging elke keer goed.
 
We gaan Footprint Travel zeker aanraden:  goede samenwerking en  jullie hebben prima naar onze wensen geluisterd en dit vertaald naar een vakantie die we nooit  zullen vergeten.


Indonesië reizen - Accommodatie in AmedIndonesië reizen - Natte voeten tijdens de rijstveldwandelingIndonesië reizen - De Brahma Vihara Ashrama tempel bij BanjarIndonesië reizen - Uitzicht SidemenIndonesië reizen - Hotel SidemenIndonesië reizen - AmedIndonesië reizen - Raften bij Sidemen


 
Footprint Travel
Voordat je doorgaat...
Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website.
Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!

Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis?
Rondreizen Riksja Travel