Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Dorothé Appels - 22-08-2019
Cijfer voor deze reis: 8 van 10


Eerste reactie 
We hadden een heerlijke en afwisselende tijd in Indonesië! Lieve mensen en ideaal weer, mooie combinatie van cultuur, natuur en tijd voor eigen invulling.

Hoogtepunten
We hadden een geweldige reis op Java en Flores. Top georganiseerd met voldoende ruimte voor eigen inbreng. Alle gidsen spraken Engels en wisten veel te vertellen. Goede, veiligrijdende chauffeurs, altijd keurig op tijd. De mensen die we tegenkwamen zijn lief en behulpzaam en geïnteresseerd, en de temperatuur is ideaal. Het pakket met achtergrond info was leuk en  hebben we helemaal opgeslurpt. We vonden de fietstochten bij Yogyakarta, Ubud en Labuan Bajo geweldig, twee dagen Komodo met snorkelen super, evenals de stadsgidsen -bijvoorbeeld in Bandung- die ons hielpen te begrijpen wat we zagen. De treinreis naar Yogyakarta was prachtig, evenals Yogya zelf. De verwevenheid met de Nederlandse geschiedenis was ook bijzonder om te ervaren, soms dubbel natuurlijk. De combinatie van cultuur en natuur is fijn en de kennismaking met verschillende culturen door bijvoorbeeld een homestay is een goede aanvulling op het 'toeristengevoel'.