Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Patty - 25-07-2011
Cijfer voor deze reis: 9 van 10


We hebben genoten van onze Indonesië reis. Alles was goed geregeld en we sliepen in mooie hotels. Rudi, onze chauffeur, was een leuke man. Hij heeft erg zijn best gedaan voor ons. Soms zelfs een beetje te veel, want het waren erg lange ritten en als het aan hem lag, bleef hij doorrijden! Vooral de rit van Yogyakarta naar Malang was erg lang. Achteraf gezien hadden we dit deel toch beter in tweeën kunnen splitsen door de extra nacht te nemen in Tawangmangu.
 
De Bromo was een van de hoogtepunten van onze reis. Van mensen die eerder in Indonesië waren geweest, had ik gehoord dat het er prachtig was, maar dat ze wel hadden moeten afzien: om 2 uur ’s nachts opstaan om op tijd bij de zonsopgang te zijn, een vies en koud hostel… Dit was voor ons een van de redenen om dit gedeelte van de reis vooraf vast te leggen. Gelukkig konden jullie dat vrij kort voor vertrek nog voor ons regelen. We zaten uiteindelijk in een prachtige, warme accommodatie aan de rand van de krater, waardoor we ook de zonsondergang nog mee hebben kunnen pikken en bovendien ‘pas’ om 4 uur hoefden te vertrekken voor de zonsopkomst.
 
Bedankt voor jullie inspanningen om deze tocht op het laatste moment nog voor ons te regelen. Het was een prachtige reis en we zullen jullie ook zeker aanbevelen bij anderen die dit mooie land willen ontdekken!