Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Ida Praagman en Johan van Rens - 06-05-2012
Cijfer voor deze reis: 9 van 10


De organisatie was prima, ook de beschrijvingen die we hadden gekregen waren goed. De gidsen en chauffeurs waren professioneel. Zo nam een van de chauffeurs/gidsen ons mee naar een klein lokaal eettentje, waar we anders zelf waarschijnlijk niet naar toe zouden zijn gegaan. Dat vonden we een mooie ervaring. We houden  niet van groepsreizen, maar je bent  veel tijd kwijt om alles zelf te organiseren. De reis bij jullie boeken is eigenlijk een gulden middenweg. Als je geen zin hebt in iets, of juist iets langer wilt blijven dan kan dat; eigenlijk is alles mogelijk.
 
In Lovina waren veel dolfijnen te zien, maar er waren te veel bootjes met toeschouwers. Omdat wij al vaak dolfijnen hebben gezien, hadden we dat wel over kunnen slaan, we vonden dat het minst aantrekkelijke van de reis. Wij willen liever zelf  actief  zijn.  Het fietsen bij  Ubud was een hoogtepunt, we hadden een goede gids en een gezellige groep. Ook de Herbal Walk en de Jamu workshop om ayurvedisch kruidenmedicijn te maken, hebben we met veel plezier gedaan. Munduk sprong er voor ons uit, we hebben een mooie wandeling gemaakt naar een prachtige waterval. Wij houden er wel van om op een rustig plekje te zitten. Het snorkelen bij Pemuteran was prachtig, zoveel vissen! Dat vond ik mooier snorkelen dan het wrak bij Amed, omdat daar minder vissen zaten.
 
Bali is een prachtig eiland. We zijn blij dat we gekozen hebben voor een rondtocht over Bali. We hebben veel gezien en goede herinneringen aan onze rondreis en aan de vriendelijke mensen op Bali!