Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Jos Berkhout - 11-10-2014
Cijfer voor deze reis: 8 van 10


Bij Zuid-Sulawesi denken we aan mooie natuur (de verdroogde velden langs de kust werden ruimschoots gecompenseerd door het groene binnenland). Vriendelijke mensen (die je ook hun cultuur laten zien / proeven en de tijd nemen onze vragen te beantwoorden). Veel reisdagen (lange trips in de auto)
 
De accommodaties waren heel afwisselend, van eenvoudig tot redelijk luxe
Positief verrast door het hotel BBC in Sengkang,
Negatief verrast door de Villa in Tengah Sawah 
 
Over het algemeen goede excursies met één negatieve uitschieter: het traditionele dorp Kajang. Het dorp is allang niet meer traditioneel en een slechte gids.

Op de organisatie is niets aan te merken, de informatie en ter plaatse was goed verzorgd en hebben we alleen wat kleine verbeterpunten. De gidsen zijn over het algemeen goed en over de chauffeur kunnen we niets anders als heel erg positief zijn. Een zeer bekwame chauffeur die altijd zijn auto goed verzorgt, vriendelijk en behulpzaam is en altijd voor ons klaar stond.
 


Indonesië reizen - Buffel in TorajalandIndonesië reizen - Traditionele huizen, tongkonansIndonesië reizen - Prachtige rijstvelden in MalinoIndonesië reizen - De karstbergen rond Maros