Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Tjeerd en Nynke Brouwer - 10-04-2014
Cijfer voor deze reis: 9 van 10


 
We hadden een fijne ontspannen vakantie op Sulawesi en Bali, maar ons verblijf op Sulawesi gaf een inhoudelijke betekenis aan onze reis.
 
Jullie krijgen een heel hoog cijfer! Een cijfer is echter erg abstract. Bij jullie zijn het alle onderdelen die we hebben gewaardeerd: het contact in Nederland, de gedegen organisatie, de keurige schriftelijke achtergrondinformatie die we kregen, de organisatie ter plekke,het programma en de inzet van de lokale medewerkers
 
We gaan Footprint zeker aanraden
 
We hebben gelogeerd in drie verschillende hotels. Alle drie goed, maar verschillend. De variatie maakte het verblijf tot een belevenis.
 
We hebben – mede dank zij onze extra dagen – heel veel kunnen zien en meemaken. Vooral de ceremonies (huwelijksceremonie en uitvaartceremonie) en de markt (buffelmarkt, weekmarkt) gaven een bijzondere dimensie aan ons verblijf in Sulawesi. 
 
Footprint Travel is uitzonderlijk door het inschakelen van de lokale organisatie en door de inzet van de plaatselijke bevolking. De chauffeur en gidsen kennen hun land, weten de ‘adresjes’ en zijn in staat gebleken hun liefde voor het land aan ons over te dragen.