Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Rogier Geluk - 25-05-2014
Cijfer voor deze reis: 9 van 10


Het was een heerlijke reis, wij hebben genoten!
 
We geven de reis een 9 en gaan Footprint zeker aanraden:alles was goed geregeld en er waren geen problemen.

De accommodaties waren zeker gevarieerd van zeer eenvoudig tot vrij luxe. Dat maakt het op deze reis ook zo leuk waar wij elke keer terecht zouden komen. Voor ons sprong de eenvoudige accommodatie in Tangkahan eruit, Zo eenvoudig, maar zoveel sfeer in een prachtige omgeving. Daarbij was het hotel bij de Borobodur ook een mooi hotel en veel luxer dan Mega Inn.
 
Op Sumatra moet je zeker in Tangkahan zijn geweest. De natuur is daar zo mooi. Een blue lagoon gevoel houd je daar aan over. 
Aangezien wij nog een peuter bij ons hadden was de reis voor ons al voldoende gevuld. Wel hebben we het tuben op de rivier bij Tangkahan gedaan en dit is zeker een aanrader voor andere reizigers. De omgeving, de rust en de heerlijke lunch bij een prachtige waterval maakt het plaatje compleet.
 
Tijdens de reis zijn we nog gebeld om te vragen of alles goed met ons ging. Toch een teken dat er tijdens de reis ook nog aan je wordt gedacht. De gidsen en chauffeurs waren allemaal even vriendelijk en behulpzaam.