Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Bert Brinkman - 05-08-2016
Cijfer voor deze reis: 7 van 10


We zijn tijdens onze rondreis door Indonesië gewoon opgegaan in een totaal andere wereld.
We sliepen in prima accommodaties, geen overdreven luxe. In Bajawa en in Bunaken Village hebben we genoten; op Bunaken werkt zeer gemotiveerde personeel! 
 
De reis kenden een aantal absolute hoogtepunten.
We hebben met de boot door Tanjung Puting gevaren, dit was zo ontspannen in de natuur en zulke mooie dingen gezien. We konden de orang-oetangs beter zien dan tijdens een voorgaande reis naar Sumatra.
Op Komodo was het ondanks de paartijd een echte beleving om deze dieren eens te zien.
Op Bunaken hebben we gedoken, erg indrukwekkend! Volgens onze zoon was het de mooiste duikstek (en hij heeft eerder bij het Great Barrier Reef gedoken)! 
De rust en prachtige natuur op Kalimantan, de zonsopgang bij Kelimutu en het authentieke leven op Flores waren ook heel speciaal!! 
 
Graag wil ik een extra pluim geven aan de lokale agent! Wij hebben gedoe gehad met onze vlucht van Flores naar Sulawesi. Nog voor dat ik de koffers van de band had gehaald, had ik contact met haar. Ze had het reisprogramma al aangepast zodat geen van de excursies hoefden te missen. Nogmaals bedankt! Super goed geregeld!
Overigens vonden we alle transfers en excursies top. Vriendelijke, behulpzame mensen, die er alles en meer voor over hebben om je blij te maken.