Marloes en Rick - 27-08-2014
Cijfer voor deze reis: 10 van 10


Fantastisch. De ideale honeymoon. Het overtrof onze verwachtingen; een 10!
 
De hotels waren allemaal mooi. Het hotel in Tabanan sprong eruit qua grootte, kleinschaligheid, tuin, en restaurant. Echt een droomlokatie die z’n geld zeker waard was. Die in Ubud was zozo; bed was huge, 2 kingbedden tegen elkaar aan, maar best ‘n eind lopen van de hoofdweg en een transfer was niet altijd beschikbaar. Amed was idilisch. Sidemen was ook prachtig. We hadden wel écht de mooiste kamer met fantastisch uitzicht; dat was betoverend.
 
We wisten wel dat Gili Trawangan het drukste eiland van de drie was, maar toch hadden we een idyllischer eiland verwacht. ‘De strip’ is bomvol. Het is echt booming. We vonden het wel gezellig, maar idyllisch… ‘s ochtends vroeg wel :). We zijn wel echt heel beroerd geweest van de oversteek met de snelboot, maar ja, dat was al verwacht.
 
Maar voor alle hotels geldt; schoon, vriendelijk personeel, ruim, rustig, mooie natuur.
 
Onze feedback op de excursies die we gemaakt hebben:
 
  • Mountainbiken naar Tanah Lot; duurde langer dan we dachten (meer dan twee uur), maar was super. Leuke afwisseling.
  • Mountainbiken Ubud. Ook leuk; heel relaxt want continue downhill.
  • Massage in Tabanan vonden we minder van kwaliteit dan wat we later ervaren hebben.
  • Snorkelen Amed; we zagen helaas niks door ‘n woelige zee. Kan gebeuren. Wel goed geregeld.
 
Autorit met Little Wayan. Super aanrader! We hadden Agung Raka als chauffeur en die heeft ons overal heen gebracht wat we maar wilden. Heeft ook veel verteld over het geloof en ‘t ‘echte’ Bali. Heeft ons zelfs ook nog even een privé lesje yoga/meditatie gegeven op ‘t einde van de rit en ons een mala gegeven. Oprecht een gift van hem, maar we hebben hem er natuurlijk wel voor ‘bedankt’! Super chauffeur ook. Hij zei dat er ook een lunch geregeld was - homestay style - en die was verrukkelijk, maar stond niet in onze beschrijving. Hij heeft het nog nagevraagd maar het zat er volgens hem toch echt in.
 
Alles is perfect geregeld. We waren verrast dat we overal verwacht werden. Chauffeurs waren netjes en op tijd. Info pakket was heel prettig en volledig. Leuke verrassing die sarong.
Alles was top; echt stressfree travelling! Ook heel leuk dat de locaties heel vaak wat deden aan het feit dat we honeymooners waren. Grote complimenten aan jullie!!
 
De hele reis was een grote aanrader! 


 
Footprint Travel
Voordat je doorgaat...
Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website.
Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!

Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis?
Rondreizen Riksja Travel