Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Miranda Pronk - 20-07-2017
Cijfer voor deze reis: 9 van 10


Het was echt een fantastische en onvergetelijke vakantie!

 
De organisatie van de reis
We zijn al eerder met een soortgelijke organisatie als jullie gegaan, maar we vinden jullie echt heel goed in de organisatie. Alles kwam op tijd, goeie en leuke chauffeurs, maar ook de informatievoorziening, echt allemaal top. En we zijn echt altijd heel eerlijk en kritisch in onze beoordelingen!
 
De accommodaties op deze reis
In Kalibaru was het echt een super accommodatie. Maar ook het guesthouse was goed in Malang, evenals het airport hotel in Jakarta.
 
Excursies
Wat wij zelf hebben ontdekt is het kleurendorp in Malang, een voormalig sloppenwijk die helemaal is opgepimpt door sponsoring van een verffabriek. Het heet Warni Jodipan. Een aanrader om op te nemen in het programma. En natuurlijk jullie excursie de culinaire tocht op de motor door Yogyakarta. Echt heel bijzonder! De Bromo was onvergetelijk en een goed hotel dichtbij... Ook het hotel bij de Borobudur is heel leuk omdat je buiten de spitsuren naar de tempel kunt gaan.
 
Onze hoogtepunten 
Ons hoogtepunt op Java was toch wel de Bromo, maar dat is toch wel afgezaagd om te zeggen. De jeeptour naar de Bromo toe vond ik echt waanzinnig mooi. Eerlijk gezegd zag ik er een beetje tegenop omdat ik hoogtevrees heb en als de dood ben voor afgronden. Maar het viel echt mee en is echt wel een aanrader! Wij zijn in Noord Bali geweest wat echt een aanrader is. Een super accommodatie waar alles klopt. Wel voor mensen die rust zoeken en heerlijk willen relaxen aan een topstrand en supereten. Voor duikers is Pemuteran helemaal het walhalla.