Shinta Schoeber - 14-09-2017
Cijfer voor deze reis: 9 van 10


Onze vakantie op Flores was erg inspirerend en indrukwekkend.
 
Ik ben gek op Flores. Het was voor mij de tweede keer, eerste keer ben ik alleen rondom Labuan Bajo geweest. Ik moest en zou terugkomen om het hele eiland te zien. We zijn deze keer met z'n vieren gegaan.
 
De mensen in Flores zijn zo ontzettend lief en vriendelijk, de natuur is prachtig en de stranden/onderwaterwereld is adembenemend.
 
We zijn in 6 dagen van Maumere naar Labuan Bajo gereisd. Voor ons waren de hoogtepuntenKelimutu, het snorkelen rondom de eilanden vlakbij Labuan Bajo en alle trekkings door de prachtige natuur. Daarnaast waren we uitgenodigd voor een communie-feest bij locals, dat heeft heel veel indruk gemaakt, dus als je de kans krijgt zeker gaan!

De Eco lodge in Moni sprong er het meest uit. Wat een heerlijke plek was dat. Je zit er heel rustig met alleen maar mooie geluiden uit de natuur.

Kelimutu was voor mij het hoogtepunt. We hadden geluk dat het niet bewolkt was dus dat we de drie meren duidelijk konden zien, daarnaast was de zonsopkomst adembenemend.

 


Indonesië reizen - Kelimutu vulkaan op FloresIndonesië reizen - Het Naga dorpje BenaIndonesië reizen - De ''spinnewebrijstvelden'' bij Ruteng


 
Footprint Travel
Voordat je doorgaat...
Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website.
Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!

Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis?
Rondreizen Riksja Travel