Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Jeroen Bracke - 15-08-2018
Cijfer voor deze reis: 9 van 10


De reis was super: prachtige natuur, heel lieve, open en gastvrije mensen. heel afwisselende cultuur. pikant eten en veel rijst.

Het was heel leuk dat er op het einde verrassend genoeg nog een luxueus hotel (in Medan) was. De hotels waren vaak mooier dan de beschreven in het draaiboek. Accommodatie in Harau was echt top, huisje bij een waterval. De kleine guesthouses zorgden voor veel persoonlijk contact met de eigenaars. Goede variatie.

Heel goed contact met de organisatie, Alles is van een leien dakje verlopen. Geen zorgen, alles was geregeld. Chauffeur Ernov sprak heel goed Engels, gaf uitleg onderweg en was en heel grappige, aangename man.
Draaiboek klopte niet altijd volledig maar weinig last van gehad.

Vooral de orang-oetans in Bukit Lawang zien was een absolute aanrader. Je komt dicht bij de dieren in hun natuurlijk habitatEn ook de jungletocht in Tankaghan met aansluitend tubing en 's avonds zingen met de locals... een onvergetelijke dag.