Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Jan Mulder - 20-09-2018
Cijfer voor deze reis: 9 van 10


We hebben geweldig genoten. De reis was perfect georganiseerd en we hadden het gevoel geen toerist te zijn maar een bezoeker van het prachtige Sulawesie. Niet alleen de mooie dingen maar ook het echte leven gezien en van de natuur genoten. 

De accommodaties waren goed en de locaties prima.
De fietstocht rond Makassar met Sandy was echt een aanrader, met allerlei spontane ontmoetingen. Een topper! De visexcursie op het Tempemer was ook erg de moeite waard.

Alles was perfect geregeld. Prima gidsen en een vrolijke en uitstekende chauffeur. Iedereen was zeer behulpzaam en flexibel. Waar mogelijk wilden we stukjes wandelen en dat voelden de gidsen prima aan. Enig punt van kritiek: ontbreken van veiligheidsgordels in auto.

Wat reizigers echt niet mogen missen op deze reis: De fietstocht rond Makassar en een bezoek (bij voorkeur met de gids) aan de oude haven van Makassar. De lunches bij de mensen thuis waren zeer ontspannen, apart en heerlijk.